Hudler antoi Calgarylle vain yhden tavoitteen, hän ei edes nähnyt toista kertaa

Sunnuntain tappio Rangersista </​​b> oli jo kuusi kahdeksasta Calgary’n tähän mennessä pelatusta pelistä . Sisäänpääsy kisa Madison Square Gardenissa jäihin Kanadan toimipisteen tuli ihannetapauksessa jälkeen kotiin Kevin Hayes ei kuitenkaan osunut alttiina portin ja vastaiskuun Johnny Gaudreau vapautetaan ennen Antti Raantou ilmaiseksi Hudlera 0-1, 4 minuuttia.

(17:17, -1, 2 luokkaa, 1 + 0) oli kauden kolmas tavoite, yhteensä seitsemännen pisteen (3 + 4) kahdeksasta alusta. Michael Frolík (16:43 – 1, 2 ohjuksia) ja puolustaja Ladislav Šmíd (10:53, -1, 2 ohjuksia) eivät tehneet. Jakub Nakládal sitten toisen kerran peräkkäin jättäen vain NPC varajäsenet.

Vaikka toisella kaudella tavoite lähetetään Rangers Jonas Hiller vain viisi kiekkoa, heille riitä kääntämään pisteet. Tavoitteet 33.ja Oscar Lindberg ja Dan Girardi ottivat 37. minuutin. Päätösasiakirjassa jopa vakuuttaa tulos Kevin Klein ja Derick Brassard.

New York, joka viime vuoden perusosat asettaa uuden seuran ennätyksen 113 pistettä, nappasi presidentin pokaalin jälkeen kymmenen alkaa uuden vuoden tilille 14 pistettä ja tietyllä tahdilla niin venytetään samanlaiseen lopulliseen summaan kuin viimeinen. Parempi Taulukko NHL tallentaa vain leikkii Montreal yhdeksän voittoa ja 18 kerättyjen pisteiden.

Kun kolme ottelua peräkkäin Ondrej Pavelec portissa, jonka kanssa Winnipeg kokoontuivat summa kolme pistettä , sai korvaavan Michael Hutchinsonin sunnuntaina vastaan ​​ Minnesota </​​b>.Luonnosta Vaikka myönsi neljä maalia (26 säästää vastaan ​​30 ohjuksia, menestys oli 86,7%), Jets kuitenkin ajoi läpi viidessä tapauksessa ja taisteli niin tiukka voittaa 5: 4.

Sankari ottelu oli kotona dvougólový eteenpäin Drew Stafford, joka toimia niiden käyttöön toisen kolmannen esitetty yhtenäisellä viivalla Winnipeg 5: 1. Muussa tupakassa Minnesota on kuitenkin kärsinyt menetyksestä. Tavoitteita Mikko Koivu, Justin Fontaine ja Zach Pariseho mutta lopulta riitä, leikata tiukin eroa.

“NHL ei ennenaikaisesti koskaan päätetty.Toivon, että me opetus riittää “, kommentoi tehokas viimeistely luokitus hyökkääjä Jets Blake Wheeler.

epäonnistuneen tuloa kauden kuin kolme tappioita antaneet jääkiekkoilijoiden Los Angeles unohtanut sarjassa, sunnuntain alkua Edmontonissa , hänellä on viisi peräkkäistä voittoa. Viimeinen Kings onnistui vain 3: 2, kuten päätynyt valtapelistä Tanner Pearson 57. minuutti.

Koti jersey hän teki yksi auttaa lahjakas hyökkääjä Connor McDavid. Numero yksi luonnos poimia viime NHL niin hänen ensimmäinen kausi ammattilaisten keskuudessa pitää keskimääräinen pistettä per peli ja loput (5 + 4) ensimmäisen yhdeksän alkaa. Lisäksi McDavid pystyi pisteet jopa 60. maalin maalipelissä.vuoden viimeisen minuutin yrittää kompensoida Oilers hän kuitenkin purettua kokenut maalivahti Jonathan Quick.