Tykkikriisi. Miksi ulkopuolistamista hallitsee Buller, joka on ollut pitkään KHL: ssä?

Näkökulmia voi olla enemmän, mutta on varmaa, että nuoremmat pelaajat eivät yleensä saavuta samaa laatua kuin aiemmin. Useimmat fanit ja asiantuntijat ovat tästä yhtä mieltä. 13 maalia 11 ottelussa 13 maalia vastaanottaneen Bulířin takana kuitenkin yksitoistamaali Marek Kvapil (33 vuotta) Zbyněk Irglin (37 vuotta) ja Martin Zaťovičin (33 vuotta) kanssa 10 osumalla.

muut rungot, tämä ei ole sattumaa. ”Tällä kaudella ei voida odottaa saavan 30 maalia. Toisaalta joku voi kokea samanlaisen laufin kuin Bulrier vuoden toisessa vaiheessa ”, sanoo entinen erinomainen tykki Petr Ton.

Mutta hän on myös yhtä mieltä siitä, että hänen kaltaiset pelaajansa kutistuvat. Ja joka vuosi.Siksi meidän pitäisi nauttia Marek Kvapilin kaltaisesta pelaajasta, jota en ymmärtänyt, ettei hän ollut pelissä. En näe parempia Euroopassa ”, Ton sanoo. Jääkiekkoilijat ovat tänään liian sidoksissa, joten he eivät huomaa niin paljon. “Siellä on liikaa – taktiikoita, videoita, tilastoja ja kuka tietää mitä muuta”, suostuu entinen Sparta Forvard. Kuulin saman asian Jarda Hlinkalta. Valmentajat saattavat sanoa, mitä Ton puhuu, että pelaajilla on vapaus hyökkäysalueella, mutta pelasin 25 vuotta ja tiedän, että jotkut valmentajat ovat tietoisia asioista, ja kavereilla ei oikeastaan ​​ole vapautta edes edessä. ”

Extralize siksi luovuus puuttuu.