Zlín juhli 22 päivän kuluttua, valmentaja Král voitti ensimmäisen kerran. Häntä edelleen hoitaa Liberec

Karlovy Vary ei voittaa uuden valmentajan Peter Oremus tai neljännen kerran. Tällä kertaa on selvästi tuhoutunut Pilsen 6: 0, ja ne ovat edelleen selvästi huonoin joukkue Extraliga. Zlín jälkeen heidän ensimmäinen kotivoitto kauden hyppäsi kolme pistettä. Etusivu

Hieman parempi mieli vallitsee paitsi Zlín myös Pardubice. Uusi valmentaja Kuningas jälkeen kolme tappioita ensimmäistä kertaa onnistuneet ja johti joukkueen voittaa 5: 1 yli Mladá Boleslav.

Kun romahdus 0 6 Olomoucin ainakin osittain talteen ja Trinec voitti jatkoajalla Chomutov 5: 4. Vain osittain, sillä vaikka toisen tauon johtava 4: 1 ja lopuksi hyvin huolissaan ei menettää kaikki kohdat. Etusivu

Pää Extraliga tilanne on sama. Johtaa Liberec joka pudotti komeetta tavoite kolme sekuntia ennen loppua pisteen ja takaisin seisoo Sparta.Hän voitti Olomoucin jäällä ja sai päätökseen yksitoistavuotisen ottelunsa, jonka aikana hän teki joka kerta.

Neljästoista kierros viimeistely keskellä kansallinen vapaapäivä Ostrava, Vitkovice tervetuloa Hradec Králové. Koti

Vieraat hallitsi ottelun ilman vastarintaa. Machovskin tavoitteena oli kaksitoista kiekkoa, joista vain muutama oli vaarallinen. Karlovarský Habal on kerännyt kuusi kertaa 17 yrityksestä ja on tehnyt useita erinomaisia ​​toimia. Pilsenin kolme ensimmäistä maalia sijoittui tyhjäksi maaliksi, kaksi heistä valtaan. Kolmannella kaudella veteraani Kratena onnistui kahdesti maalin edessä. Kahden Bohemian länsimaisen kilpailijan kaksintaistelu on tuonut mukanaan muutamia haita: Haščák ja Jeřábek taistelivat.Lopullisen pilliin saakka Marcel Hossa rankaisi rangaistuksen ottelun loppuun saakka.

Kahdessa kaudella maalivahti Kashik menetti, tällä kertaa hänet erotettiin. Hän kaapasi kaikki Litvínovin ja Zlínin yritykset viiden voiton jälkeen juhlivat voittoa. Tšekit ja Čachotský räjähtivät. Litvinov-ampuja Hübl ei ollut tällä kertaa onnekas. Hän vain teki “pass” Frolin ensimmäiselle maalille, hän ei kaartunut. Zlín saavutti maalin 3. ja 33. minuutilla 1000 pisteen saavuttamiseksi korkeimmassa kilpailussa.

Valmentaja Jandač asetti Pöpperlen paikalle ensimmäistä kertaa alusta Lukein tavoittelusta. Olomoucissa kasvanut kaksikymmentäyhdeksän vuoden ikäinen maalivahti näytti olevansa loppuunmyyty yleisön edessä: hän keräsi vain 32 kotijoukkueen pelistä. Se on vain 5 minuutin päässä Hermanista.Sparta asettui Emingerin purjehduslaukaukseen ja viimeisen kolmasosan toinen Hrbas-majakka osui toiseen tekniikkaan. Lopulta toteutettiin myös Spartan-hyökkäys, jossa eläkkeelle jäänyt Réway puuttui vielä: erillisen paennuksen jälkeen Hlinka pisti. He puhuvat Pardubicen puolustuskannasta, mutta se näytti Bolshevikin puolustuksen pettymyksenä, jota johtaa Rittice. Luodit näyttivät näin: 25:39 Boleslavin puolesta. Mutta kun 79 sekunnin Rittich taakse ristiin oman maalin ja lunastettu sattumanvaraisesti, niin heikentyminen 6. minuutti potkut Tyborův rysty alas jään ja 8. minuutti hän sklepnul kiekko alle tyynyjä taas sattumanvaraisesti. Boleslav ei toipunut, vaikka Pabiška putosi, mutta kolmas osa varmistettiin Redenbachin voimatyön jälkeen.Pardubice voitti kotona kuukauden ja tuulettimet huusi nimeä 24letého amerikkalainen maalivahti Maxwell.

Chomutov kahdeksan minuutin kuluttua menetti 0: 3, ja se tuntui kaikki oli menetetty. Rose, kuitenkin, oli toinen peräkkäinen peli nokkosta, aloitti ikeen tavoitteet ja pelin tulokset ja laantunut. Huolimatta tilasta 1: 4 alussa kolmannen sattui lähes vaihtuvuus. 42 minuuttia kiekko osui maaliin Sklenár, Pospisil ripustaa ajassa 50:27 ja 67 sekuntia myöhemmin vaihteessa ratkaistu Cervenka. Kuitenkaan pidennetä Chomutov ruokinta toivoa pitkään: minuutin kuluttua Vondrka menetti kiekkoa ja irtautuneen Irgl päätetty.

kolme sekuntia ja pisteiden jaettaisiin, mutta Kometa leikannut levinneisyys Krenželoka joka löysi portin Valského vapaan ja Liberecin tarttui kaiken.Eniten surullinen oli Tomáš Svoboda, joka laski alkupuoliskolla 0: 2: een ja lopetti 45. minuutti. Hänen aivonsa odottamattomasti syöksyi Schwarzin takana, joka tällä kertaa siirtyi lepäävien Lašákin paikalle. Mutta lopullinen yhdistelmä Krenželokin ja Valskýn välillä (sama duo avasi myös pisteet) on muuttanut Brnon ponnisteluja mikään.