Deco ilmoitti jäävänsä eläkkeelle vuosi sitten

Barcelonan kunnia tuli hänelle seuraavalla kaudella 2005/06, jolloin katalaanit voittivat Mestarien liigan, ja Deco sekä Ronaldinho ja Louis Julie tulivat Barcelonan symboliksi Frank Rijkaardin aikakaudella. Seuraava kausi osoittautui koko joukkueelle hieman rypistyneeksi, ja Pep Guardiola tuli korvaamaan hollantilaisen uudelleenjärjestelyineen, jossa Deco ei sovi. Tuohon aikaan Deco oli jo kääntynyt 30: een, mutta hänen mestaruutensa ei ollut mennyt pois. Hänet kutsuttiin Chelseaan, jota valmentaa Luis Felipe Scolari, joka oli kerran kutsunut jalkapalloilijan Portugalin maajoukkueeseen. Lontoon klubin kahdella vuodella portugalilaisilla oli mahdollisuus voittaa Premier League, Englannin Supercup ja kaksi Kuparia Englannissa, mutta tämä ilmiömäinen peli, joka oli Portossa ja Baareissa, oli mahdollista näyttää vähemmän ja vähemmän.

Vuodesta 2010 lähtien Deco on listattu Brasilian ”Flumenense”. Täällä hän ei myöskään pysynyt ilman titteleitä, kahdesti voitti Brasilian Serie A. Hänen mukaansa hän on erittäin pahoillani jättää jalkapallon, mutta hän tuntee, että hänen aikansa on tullut: elin ei enää kuuntele, kun se oli tapana, ja usein tapaturmat vaikeuttavat kunnon pelin näyttämistä. .

Deco ilmoitti jäävänsä eläkkeelle vuosi sitten, mutta jäähyväiset ottelu pelattiin vasta toisena päivänä. FootballHD.ru vetää arkistomateriaalista Brasilian portugalilaisesta.

Elokuun 2013 lopussa tuli selväksi, että toinen merkittävä luku oli poistumassa jalkapallomaailmasta. Brasilian portugali Deco päätti ripustaa kengät kynsiin. Raulin hoitoa koskevassa artikkelissa emme menneet hänen uransa yksityiskohtiin, koska tämän legendaarisen persoonan saavutukset ovat lähes kaikkien tiedossa. Decon tapauksessa olisi hyvä muistaa hänen uransa, koska he eivät puhuneet tästä ihanasta jalkapalloilijasta viime aikoina.

Miinus yksi. Deco ripustaa kengät nailPhoto: Getty Images
Niinpä Anderson Louis de Souza (joka on jalkapalloilijan täydellinen nimi) syntyi Brasiliassa lähes 37 vuotta sitten – 27. elokuuta 1977. Hänen ensimmäinen ammattiklubinsa oli korinttilaisia, joissa partikkeleita huomasivat eurooppalaiset partiolaiset.