Hän ei edes seiso Riquelmeen kantapäät

Viimeisimmässä GSO Live -julkaisussa Zenitin tärkein sisäpiiriläinen Gennadi Orlov imetti Leandron Krasnodaria vastaan ​​(1: 2): ”Paredesia kutsutaan aina johtavaksi toimijaksi, Mancini antaa hänelle muistiinpanoja. Onko hän johtava pelaaja? Jalkapalloilijan tukivyöhyke, Shatov hänestä oli 5-7 metriä, mutta hän ei juokse hänen jälkeensä. Oleg otti pallon rauhallisesti kulmapotkuksi. Missä oli Paredes?

Hän ei edes seiso Riquelmeen kantapäät. Premier Leaguein kallein pelaaja on kauhea puolustuksessa ja Zenitin hyökkäyksessä Photo: R-Sport, Sportbox

Orlov paljasti myös osan sinivalkoisen sinisestä sisätiloista: “Mancini ei ole koskaan tehnyt Leandro-kommentteja koulutuksessa.” Enimmäkseen italialaisesta valmentajasta saa vain venäläisiä.

Paredes peitettiin pronssipäällysteellä ensimmäisellä kaudella Venäjällä. Argentiinan rakastava valmentaja ei koske häntä, hänellä ei ole varaa Zenitiä hänen kantansa, hän ei tarvitse huolehtia siitä, mitä tapahtuu huomenna. Kaikki on hyvin huolettoman kaverin kanssa, jotka olivat väitetysti kiinnostuneita “Realista”, “Bavaria”, “Juventus” ja PSG: stä.

Riquelmeen perillinen tulee olemaan kirkkaampi. Jos ei puolustuksessa, niin ainakin hyökkäyksessä. Katsotaanpa Leandro ensi kaudella, ja nyt – toivottoman surun suurille rahoille.

Madridin derbyn suosituin panos oli “molemmat pisteet”. Parhaat maalintekijät pelasivat kilpailijoita vastaan ​​ja molemmilla oli puolustusongelmia. Ja näin tapahtui – seurat loivat paljon mahdollisuuksia ja saivat maalin, molemmat kertaa tärkeimmät hyökkääjät huomasivat hetken.

Ja enemmän maalia ei maalannut maalintekijöitä. Real ja Atletico osuivat maaliin 16 ja 6 kertaa. Kaylor Navas ja Jan Obluk tekivät 4 ja 6 säästöä, ja La Ligan tuomari teki klassisesti kaksi kiistanalaista päätöstä – ei tehnyt mahdollisen rangaistuksen Tony Kroosille ja laskenut epäilyttäväksi outo on diego coste. Joten enemmistö, joka pani sen “molemmille pisteille”, teki oikean päätöksen ja sai helpon rahan.