Hän ei edes seiso Riquelmeen kantapäät

1. heinäkuuta 2017 maailma kuuli Leandro Paredesin siirtymisestä “Roma” – “Zenithiin”. Rooman klubi sai 23 miljoonaa euroa, toinen 4 miljoonaa susia voi saada bonusohjelman, jos nuori keskikenttäpelaaja yhdistyy menestyksekkäästi sinivalkoisen sinisiin riveihin.

Oppilaan ”Boka Juniors” ja legendaarisen Roman Riquelmeen perillisen piti ohjata järjestelmää ja käynnistää hyökkäyksiä kentän keskellä – sitoa uuden joukkueen pelin klubin presidentti Sergei Fursenko, urheilujohtaja Konstantin Sarsania ja valmentaja Roberto Mancini kokoontuivat Pietariin. Zenithiin viime kesänä liittyneiden viiden Argentiinan yhtiössä Paredes oli kallein ja sitä pidettiin erityisenä lahjakkuutena. Vuoden aikana Leandro saa noin 5 miljoonaa euroa – kukaan ei ansaitse enempää kuin Premier League.

Hän ei edes seiso Riquelmeen kantapäät. Premier Leaguein kallein pelaaja on kauhea puolustuksessa ja Zenitin hyökkäyksessä Photo: R-Sport, Sportbox

Ensimmäisen tuttavaiheessa Paredes, kuten muutkin Zenitin argentiinalaiset, pakeni turvallisesti kritiikkiin: 12 lähtökiertueen Premier League -joukkueessa Mancini-joukkue ei koskaan kadonnut (8 voittoa ja 4 vetoa). Ja sitten Premier League alkoi laskea – sekä pelaamista että taulukkomuotoa. Ensinnäkin “veturi”, “Zenith” löi suosikkiensa taistelussa mestaruuden puolesta. Sinivalkoisen-sinisen todelliset johtajat – Krishito, Kokorin ja Ivanovitš – eivät pitäneet Pietarilaisia ​​ylhäällä, ja alan keskipisteen apu oli käytännössä poissa.

Pareden johtajuusominaisuudet tällä kaudella herättävät suuria epäilyksiä. Keskeisestä palkintokorokkeesta seurasin huolellisesti hänen pelinsä viime vuoden 10. syyskuuta, kun Zenit saapui Khamoniin Dynamolle (0: 0): ei ainoa Leandro-onnettomuuden voimakkaampi siirto – kaikki passit menivät läheisille kumppaneilleen, ikään kuin tarkkuus purkaisi turhaan, lähetykset, jotka on valssattu kentällä, ilman riskejä ja alkuperäisiä toimia. Dinamon tiukka puolustaminen oli vaikea avata; En muista yhtäkään voimakasta hetkiä Paredesin kirjoittajalle – ottelussa keskimääräisen venäläisen joukkueen kanssa, joka nousi vain FNL: stä. Riquelmeen seuraaja? Anteeksi, mutta tämä on naurettavaa. Kuuroiva etukäteen.