Ilmaisu “ei sellainen pelaaja” oli ehkä kaikkein pahin jalkapallo

Toinen selkeä ehdokas poistumiseen on Raja Naingollan. Kyllä, tupakoitsija. Kyllä, sotkuinen. Mutta mitä helvettiä tämä lahjakas jalkapalloilija! Nerazzurri-leiriin menemistä voidaan pitää petoksena – tässä tapauksessa Interin kanssa. Hänen on aika palata Roomaan, jossa hän tuntuu ensiluokkaisena pelaajana ja halutun henkilönä. Huhujen mukaan Francesco Totti on valmis antamaan hänelle mahdollisuuden palata jalkapalloiluun – keisari haluaa antaa lahjan romanifaneille ja palauttaa lemmikkinsä.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti jättää AF-valokuvasarjan: juventus.com

Muuten, on aika palata Roomaan ja toinen Inter-pelaaja, Antonio Kandreva, pysähtyi, ja nyt vartijan voimakas paluu Lazioon ei näe jotain mahdottomaksi. Kun hän siirtyi Interiin, näytti siltä, ​​että Kandreva oli nousussa, mutta todellisuudessa kaikki osoittautui täysin erilaiseksi – viimeinen kerta, kun hän toimi syyskuun 20-luvulla.

Ilmaisu “ei sellainen pelaaja” oli ehkä kaikkein pahin jalkapallo. Niinpä toimittajat, valmentajat ja fanit kutsuivat jalkapalloilijoita, jotka eivät halua kiivetä puuttumaan ja vahingoittaa kilpailijoita.

Kun Adel Taarabtaa syytettiin siitä, että hän ei halunnut työskennellä puolustuksessa, hän vastasi: “Ehkä hän [Harry Redknapp] odottaa lisää valintoja minulta. Mutta en ole sellainen pelaaja. ”

Joku sanoo, että tämä on merkki henkilöstä, joka ei halua pelata joukkueelle ja ajattelee itseään. Että kukaan ei toivota tällaisia ​​jalkapalloilijoita. Itse asiassa tämä ei ole totta: jalkapallo tarvitsee enemmän Adeleä.

Tukijana Adel Taarabt tuntee kaikki hänen parhaat hetket, vaikka hänen nimensä on aina unohdettu. Yksi hänen tavoitteensa, paitsi nero, ei voi kutsua – ottamalla pallon ennen keskikierrettä, hän vain vetää hänet vastustajan rangaistusalueelle ja muutti sen ihmeeksi.