Kaikki tapahtuu jalkapallossa

30 maalia tällä kaudella on 16 enemmän kuin Diego Costa ja 22 enemmän kuin Alvaro Morata. Jos maajoukkue ei kokoontu kansanäänestyksen periaatteen perusteella, vaan kriteerillä ”heidän asemansa paras pelaaja”, Aritzin tulee pelata toinen ottelu kansallisjoukkueelle mahdollisimman pian.

Etuosa korvattiin Deportivo-tapaamisen lopussa – ei siksi, että 24-vuotias Marino Sabin tarvitsi epätoivoisesti pelaamista ja ei väsymyksen vuoksi, joka ilmeni yhtäkkiä useiden kuukausien parhaan jalkapallon jälkeen hänen elämässään. Ernesto Valverde halusi Adurisin kuulevan hänen kotimaisensa San Mamezin suosionosoitukset. Päästäksesi suosionosoituksiin ranskalaisille stadioneille, sinun on pysyttävä tässä muodossa vielä kolme kuukautta.
Kirottu laivue. Euro 2000 -finaali Ranska – Italia
Andrey Kleschenok palauttaa mielenkiintoiseen Rotterdam Euro 2000 -finaaliin.

Kaikki tapahtuu jalkapallossa. Ulkopuoliset purkavat jättiläisiä, suosikit lentävät ulos ryhmäkierroksella, eiliset häviäjät voittavat mestaruuskilpailut ja hämärtyvät kovat työntekijät tekevät enemmän supertähtiä. Jalkapallossa tapahtuu mitä tahansa – tätä varten me rakastamme häntä. Kentälle tultuaan jokainen joukkue odottaa positiivista tulosta. Mutta joskus sinun ei tarvitse kilpailla ihmisten kanssa – kohtalon kanssa. Silloin tuhatvuotisen vuoden heinäkuun illalla, kun sinisissä t-paitoissa pelaajat olisivat voittaneet ilman maalivahtia. Koska sinä päivänä heidän piti olla mestarit – ensimmäiset, jotka voittivat World Cupin ja euron peräkkäin. Eikä Del Piero, Totti eikä Baggio Jumalan punoksella ja Maradona Jumalan kädellä pystyneet estämään heitä, jos he kuuluisivat italialaisiin. Pakotettu kilpailemaan kohtalon kanssa on tuomittu hävittämään.

Suuren ottelun aattona eurooppalainen urheilulehdistö ei löytänyt paikkaa itselleen. Äärekkäitä lauseita, tarttuvia otsikoita, loistavia tarroja julkaistiin … Millennium teki korjaukset, korjaaen artikkeleiden sävyä ja asiantuntijoiden ajattelutapaa kohtalon kohtalokkuuteen ja mystisiin merkkeihin. Taisteluun ei esitetty yksinkertaista otsikkoottelua – jalkapallon tulevaisuutta: teknistä ja hyökkäystä rakastavaa ranskaa italialaista catenaccioa vastaan. Viimeinen taistelu jalkapallon kauneudesta. Jumala kieltää italialaisia ​​voittamasta – ja kaikki samalla tavalla …