Kauden loppuun mennessä hänen tiiminsä jäi tuskin selviytymään

Tietenkin jokaisesta joukkueesta ei voi olla kysymys. Toshak korvasi Gary Speedin, joka ei halunnut antaa mahdollisuuksia kiillotukselle. Vuonna 2011 Eastwood otti viimeisen poistumisen Walesin T-paidasta. 3-0 Irlannista – se on kaikki, joka jäi muistiin.

Kauden loppuun mennessä hänen tiiminsä jäi tuskin selviytymään, eikä hän itse saanut edes varaa. Maaliskuussa “Coventry” antoi vuokrata vuokralle, ja Freddie voisi vain muistaa hänen suosikkiklubinsa, joka valmistautui kiipeämään League One -turnausta.

Rusty Eastwoodissa yhdeksässä ottelussa oli kaksi tavoitetta, ja joukkue sijoittui neljänneksi. Pudotuspeleissä todettiin toivoa kasvusta, mutta Southend oli vain iloinen voidessaan tarjota sopimuksen sankarilleen. Ehkä Coventryssä hän ei ollut kukaan, mutta kukaan ei unohtanut häntä täällä.

Ennen Gareth Bale oli Freddy Eastwood. Walesin suurin toivo, jonka lähes kaikki ovat unohtaneet

Ryhmän kärsivällisyysvalmentajat olivat paljon suurempia, mutta edes he eivät voineet kieltää ankaraa totuutta: useiden loukkaantumisten jälkeen ja vain neljä tavoitetta 31 pelille Eastwood ei innoittanut, kuten aikaisemmin. Mutta heidät näyttivät huomaneen. Paikallisen idolin harvinaisia ​​tavoitteita juhlittiin ikään kuin jokainen merkitsi pokaalia. Toiset saivat enemmän, mutta vedot eivät herättäneet niin paljon innostusta.

Uudella kaudella Eastwood veti itsensä ja teki vain neljä elokuussa. Mutta pian palasi polvivamma. Phil Brownin nuoren joukkueen rakentaminen uhkasi unohtaa hänet. Se oli vaikea valinta, kun joudut kuuntelemaan joko sydäntä tai mieltä. Jälkimmäinen voitti, ja Freddie lähti klubista.

Mitä fanit ajattelivat tästä? Joku väitti, että meidän on annettava tie nuorille. Joku, joka veteraani on liian epämiellyttävä. Kaikki sopivat, että Eastwood pysyy ikuisesti sankarina ja elävänä legendana.

Tässä odysseiassa, joka on täynnä pettymyksiä ja pettymyksiä, Eddie päätti olla etsimättä klubia enää. Epäonnistuminen? Joku sanoo niin. Mutta monet meistä voivat sanoa, että antoi iloa tuhansille ihmisille ja siitä tuli kulttihahmo? Älä ota Eastwoodilta, mikä on hänen oikeutensa. Anna tulla Walesin tähti ja “uudet Giggit” eivät toimi.