Keskustele tästä Swansea-pallosta

Taarabt – showman. Lapsen tavoin hän haluaa hämmästyttää ja näyttää. Joku sanoo, että on epäkäytännöllistä, kun jalkapalloilija haluaa vain viihdyttää. Mutta tämä on outo ajatus: FIFA otti käyttöön monia sääntöjä vain, jotta urheilu olisi mielenkiintoisempi. Miksi vannoa niille, jotka haluavat vain viihdyttää?

Taarabt vetää monin tavoin suurta jalkapalloa parhaiten: hänen kanssaan ajaa Diego Maradona ja Feint Cristiano Ronaldo. Muista kaikki temppu, mikä tahansa temppu – hän tietää sen.

Joku sanoo, että parhaita ovat ne, jotka jatkuvasti saavuttavat tavoitteita. Ei, tämä on hölynpölyä. Paras ovat ne, jotka pelaavat isänne hermoja. Ensimmäinen asia on askel, joka sukeltaa ikävystyksestä, joka menettää pallon, palauttaa sen, menettää sen ja palauttaa sen uudelleen.

Taarabtin debyytti Tottenhamissa tapahtui pelin 87. minuutilla West Hamilla. “Spurs” hävisi, mutta muutaman minuutin kuluttua he juhlivat voittoa.

Jo jonkin aikaa Queens Park Rangersissa Taarabt löysi “hänen” klubinsa. Hänen ympärillään voisi rakentaa joukkue. Kyllä, päätähti ei auta puolustuksessa, mutta ainakin kaksi vastustajaa on seurattava häntä. Kaikki on tasoitettu.

Voisi kuulla, että Adele oli tuolloin “pelattamaton”, vaikka paljon parempi sana olisi “yhteensopimaton”. Puhumme miehestä, jonka 19 tavoitetta 2010/11 kaudella palasi lontoolaiset ensimmäiseen divisioonaan kahden vuosikymmenen aikana.

Kyllä, Premier-liigassa ei voitu keventää – uudessa kampanjassa Heydar Helgusonista tuli paras maalintekijä. Mutta mitkä heistä puhuvat kauemmin?

Joe Allenin voittaminen

Aina aliarvioitu – ja vaarallinen. Keskustele Adela Taarabta

Keskustele tästä Swansea-pallosta. 22 metriä portille, ja lähestyminen heille oli enemmän kuin tanssi. Joe Allenin reaktio siihen, miten Taarabt heitti pallon jalkojensa välissä, kuvaa kaikkea. Walesin oli vain jätettävä kenttä häpeäksi. Yhdellä liikkeellä Adele muutti Allenin uudelleen koko uransa. Ottelun viimeiset 10 minuuttia, joka ei enää ollut jalkapallossa – hän aloitti eksistentiaalisen kriisin.

Ehkä se oli Taarabt, joka pakotti Walesin kouluttamaan kovemmin, jotta hänestä tuli NPS-fanien idoli ympäri maailmaa? On mahdotonta sanoa, mutta kyllä, tässä 100% on hänen ansioistaan.