Kuka auttaa Ozilia palauttamaan Arsenalin entiset kannat?

Mesut Ozilin siirtäminen Arsenaliin ei ollut ilahduttavaa kaikille hyökkääjien faneille. Monet heistä uskovat, että joukkue tarvitsi toisen suunnitelman ja roolin. On kuitenkin ymmärrettävä, että kun on mahdollista allekirjoittaa jalkapalloilija Mesut Ozilin tasolle, sinun täytyy käyttää tätä tilaisuutta. Arsene Wenger käyttäytyy harvoin ennustettavasti siirtoikkunan aikana. Tammikuussa 2009, kun joukkueellä oli voimakas keskuspuolustajia, ranskalainen allekirjoitti Arshavinin. Tänä kesänä näytti siltä, ​​että joukkue tarvitsi hyökkääjän ja puolustuskeskuksen, mutta Ozil tuli, joka haluaa pelata kymmenen parhaan joukkoon.

Kuka auttaa Ozilia palauttamaan Arsenalin entiset kannat?
Real Madridin puolustaja Sergio Ramos ei epäile entisen joukkuetoverinsa taitoa: ”Ozil ei ollut pelkästään joukkuetoverinsa, vaan myös hyvä ystäväni, joten kaipaamme häntä. Mesut on maailmanluokan jalkapalloilija, ja hänen läsnäolo kentällä takaa kauniin ja viihdyttävän pelin. Jos minulla olisi tapa, en koskaan anna Ozilin mennä tiimistä. Mutta tämä on klubin valinta. Ja olen täysin varma, että hänestä tulee Arsenalin johtaja. Mesut on vain passin kuningas. Mutta osana Lontoon klubia on jo jalkapalloilija, joka on suuri siirtojen jakelija. Hänen nimensä on Santi Cazorla, ja juuri hänen läsnäolonsa takia monet “gunnereiden” fanit eivät ymmärrä Mesut Ozilin joukkueen saapumista. Loppujen lopuksi molemmat pelaajat pelaavat suunnilleen samoissa paikoissa, molemmat pystyvät antamaan älykkään siirron ja tekemään tarvittaessa soolo-passin.

Mutta kuka sanoi, että he eivät voi pelata yhdessä? Suurin osa ottelusta viime kauden toisella puoliskolla, Cazorla oli hyökkäys vasemmassa reunassa. Samassa asemassa hän viettää muutaman kuukauden, sillä Lukas Podolski oli poissa vahingon vuoksi. Siksi hyökkäävän keskikentän paikka Ozilille vapautuu.