Lafata + Fatai = tavoitteet. Spartan ampuja ampui jälleen. Kuka pysäyttää heidät?

Mahdollisuus lopettaa se on ensi viikolla Pilsen, jota vastaan ​​Sparta pysähtyy sylissä ja todennäköisesti koko syksyllä. Ja nyt voitte odottaa, että isäntä ei ole helppoa puolustaa. Lafata ja Fatai, tämä on brändi, joka on peloissaan viime viikkoina. Muista kuitenkin tasapaino tänä kautena.

Lafata Sparta kapteeni, teki yhdeksän maalia liigassa, hän lisäsi kaksi Europa League, ja se oli vielä vuoden alussa loukkaantunut. Tyttö? Hän oli kahdesti Mestarien liigan pätevyys CSKA Moscow vastaan, sitten joutui taistelemaan. Kun hän sai sen, hän aloitti uudelleen. Europa League kaksi maalia kotimainen kilpailu kuusi enemmän.

Nigerian hyökkääjä on nyt Sparta hittikappale, fanit voitti.Ja katsomalla niitä etusivulta ennen peliä lehden juuri hänestä viime aikoina paljon puhetta. Ja hän itse ymmärtää hänen muodonsa. “Olen erittäin onnellinen, toinen hyvä suorituskyky. En halua lopettaa, haluan jatkaa maaleja “, hän sanoi matalalla äänellä, mutta lujasti, hän astui ulos ohjaamosta välillä toimittajat.

Vastaan ​​Bohemians mutta ei virheetön. Hän teki tärkeän toisen maalin, mutta myös kaksi kertaa yllättäen kaatui maalista, jopa kerran paenneessa tilassa. Ehkä hän oli väsynyt vaativan ohjelman jälkeen, jota hän itse ehdotti.

“Raskas ottelu. Hän tuli melko nopeasti ottelun jälkeen Schalkea vastaan ​​ja olimme fyysisesti valmiita 100% valmiina.Se oli luultavasti vähän tunnettu alkupuoliskolla “, hän ajatteli.

Hänen kumppaninsa Lafata joka alkoi tie voittoon puskea juuri ennen puoliaikaa, puhui samalla tavalla. Mutta Lutheni-ampuja sopii paitsi otteluun. Tapaa leikkikentällä ja myös melko hyvin pois se – vaikka se on hieman haittaa kielimuuri. “Puhumme yhteen, mutta en tiedä, jos ymmärtää,” nauroi Lafata. “Minkä kielen? Englanti. No jos näin voisi sanoa. ”

Fatai hän kävelee kellon Tsekin, hitaasti taipua sanoja. “Ehkä puhun pian”, hän uskoo. Tähän mennessä näyttää siltä, ​​että kieltä ei edes tarvitse opettaa.

Kentällä uusiin joukkuetovereilleen ja eri tyyliä jalkapallo ratkaistaan ​​nopeasti.Ja sillä ei ole väliä, että joko jälkeen jednozápasovém Intermezzo klo Schalke, joka pidettiin Lafata kärki, oli jälleen mahdollisuudet kamppailla oikeaa laitaa.

“Kenny vahvistaa Maalin jalkapalloilija, joka on hän lähettää meille. Ehkä se kestäisi niin kauan kuin mahdollista, “Lafata haluaa. “On hyvä, että tuli takaisin ja meillä oli tavoitteet.” Koti

Lähinnä ne edistävät Sparta jälleen kolmen pisteen johdon pääpöydässä. A voi olla levossa valmis popping taisteluun Pilsner. “Olemme tyytyväisiä, että meillä on nyt viikon tauko. Jos emme tee sitä Bohemians, jotta voimme itkeä “, huokasi Lafata.

Hänen asemansa on vahva, mutta ei horjumaton, joka osoittautui Schalke.Kuinka hän pystyi selviytymään siitä, että valmentaja Ščasný Plzeňia vastaan ​​lyö vetoa Fataiesta nopeammin hyökkäyksessä? “Jos valmentaja halusi pelata leipiä, olisin valmis penkillä. Ja yritän auttaa joukkue, kun olin siellä sitten lähettää “Lafata lähetti viestin.

Mahdollisuus, että se tulee olemaan jälleen jokeri, se ei ole kovin todennäköistä. Miksi repiä jumppapari, joka pelottaa kilpailijoita?