Lähes ainoa valoisa hetki Paredesta Zenitin debyyttikautena

Henkilökohtaiset tilastot Paredes ja hänen suhtautumistaan ​​Premier League -peliin jättävät paljon toivomisen varaa. Zenithin maanmiehet eivät myöskään loista Tšekin tasavallassa, mutta Europa-liigassa he yrittivät ja hehkuttivat, koska tämä jengi on mainostettava jonnekin ja jotenkin myydään. Joulukuun 7. päivänä Leandro loi yhden Mancinin hienoimmista tavoitteista tällä kaudella: hän pelasi standardia, liittyi hyökkäykseen, voitti seinän Kokorinin kanssa ja huijasi Real Sociedadin puolustajia.

Lähes ainoa valoisa hetki Paredesta Zenitin debyyttikautena. Ylimmän golason koristeena oli eurooppalainen Cup-ottelu, vaikka se ei vaikuttanut sen tulokseen. Joten näimme ja ymmärsimme, mitä keskikenttäpelaaja pystyy. Vain korkeimman maksullisen venäläisen Premier League -pelaajan syttyy hyökkäyksessä, jota ei voi odottaa harvoin. RFPL: ssä hän pelasi toistaiseksi 1757 minuuttia, teki 3 maalia (“Akhmatu”, “Anji” ja “Tosno”) ja antoi 4 maalia. On hauskaa, että Paredesin kaksi viimeistä näyttelyä päättyivät omilla tavoitteillaan: 2. joulukuuta hän roikkui Portanuginilta Uralista otsaansa ja 1. huhtikuuta hän antoi Nedelcharun Ufalta täsmälleen päähän.

Tällaiset autogolit ovat puhdasta sattumaa, kiistatonta onnea. Ja muiden pelaajien hakeminen on epäilyttävä saavutus jalkapalloilijalle, joka esiteltiin meille passien ja standardien mestareina. Semakin joukkue sai oman päämäärän, joten keväällä on ainakin yksi tehokas kosketus Paredesin henkilökohtaiselle tilille. Vertailun vuoksi: Christian Noboa, joka palasi Rubiniin, jonka Roberto Mancini poisti ja heitti pois, on jo saanut kevään tavoite sekä pass.

RFPL: ssä Paredes menee kuolleeksi ilman tervettä kilpailua ja Zenitin pääkoostumuksen koskemattoman pelaajan asemassa. On myös kysyttävää 23-vuotiaan keskikenttäpelaajan puolustavista taidoista: 22 ottelussa hän sai 9 keltaista korttia – paljon. Lisää vain puolustaja Vladimir Granat – 10 varoitusta. Keltaisen Pontus Wernbloomin keräilijällä on vain 6 korttia. Heti muistin lauseen Glushakov, jonka hän oli nähnyt opornikovin paremmiksi.