Luonnollisesti tällainen tili kotikentässä ei

Toisen puoliskon alussa sininen ja valkoinen onnistuivat jälleen nopeasti: Jevgeni Lutsenko teki viivan vasemmalta puolelta keskiviivasta, juoksi pois Aleksei Berezutskistä ja ajoi pitkin armeijan portteja, ja baarissa tämä vartioi vapaata Tashaevia. 0: 2 vilkkui tulostaulussa 50. minuuttiin. Koko tämän ajan Dynamo eteni paljon paremmin kuin heidän kilpailijansa.

Luonnollisesti tällainen tili kotikentässä ei sovi Viktor Goncharenkon joukkueelle. Puoli tuntia ennen ottelun päättymistä punainen ja sininen valmentaja poistivat tyhmä Vitino ja Musa, jotka vapauttivat Golovinin ja Chalovin. Nigerian oli järkyttynyt ja ei ravistanut Goncharenkon kättä, jonka jälkeen valmentaja laski ydinkielen Ahmedille: ”Sinä, pi ** ras, aiotko istua * uy täällä elinkaaren loppuun asti, ymmärrätte, b * yat? Tietoja * uelista kokonaan tai mitä? “.

Hermoja. Goncharenko uskoo, että vahvassa perheessä se tapahtuu, tämä on normaalia. “Et voi uskoa, että voit voittaa jotain sileällä ja pehmeällä tiimillä”, – välittää sanansa “Sport-Express”.

60. minuutilla Fyodor Chalov otti kuumaa tilannetta tavoittelemalla: yhdellä kosketuksella hän hyväksyi Milanovin ohjelman, kohtasi Shuninin ja hajotti pallon ja Dynamon eri suuntiin. “CSKA” oli tavoite, sitten Chalovilla oli kaksi vaarallisempaa hetkiä, mutta joko ei pudonnut akuutista kulmasta tyhjään verkkoon, tai ei ollut aikaa hyvään kulkuun rangaistusalueelle.

Valkoisen ja sinisen valmentajan Dmitri Khokhlov teki kaksi pakkoa toisella puoliskolla – yksi toisensa jälkeen, ladatut Lutsenko ja Raush lähtivät nurmikolta, ja Obolsky ja Temnikov loppuivat sen sijaan. Ja Panchenko päätyi tuskin hyökkäykseen, kun hän loukkaantui jalkansa.

CSKA painosti, mutta Dynamo voitti menestyksekkäästi ja ansaitsi kolme suurta pistettä.

RFPL: ssä sininen ja valkoinen eivät menetä 6 riviä peräkkäin (4 voittoa ja 2 piirtämistä), ja “armeijajoukkueelle” nykyisessä CR: ssä tämä oli toinen kotihäviö, jonka pisteet olivat 1: 2 (menetti Rubinille neljännellä kierroksella) ).

Osa päätelmistä:

Khokhlov toimii mielenkiintoisena. ”Dynamo” näyttää vaihtelevaa jalkapalloa ja näyttää kunnolliselta luomisessa: voit nähdä oman kentänne ajatuksen paikallisissa hyökkäyksissä, toisten stadioneissa ne käynnistävät vastahyökkäykset. Tiimi hallitaan ja ymmärtää selvästi, mitä valmentaja haluaa. On mukavaa katsoa.