Marco Hornin tulevaisuus on peitetty sumua

Muistanako kukaan, milloin Marek Gamshik ei esiintynyt “Napolissa”? Näyttää siltä, ​​että Slovakian legionnaari, joka kärsii likinäköisyydestä, syntyi klubin klubipohjan alueella. Nyt huhuja siitä, että tähti Napoli jatkaa uraansa Kiinassa, liioitellaan aktiivisesti – väitetään, että paikallisen Super Leaguein klubit ovat valmiita tarjoamaan upean sopimuksen, joka tyydyttää Slovenian taloudelliset ruokahalut useita vuosia. On vaikea uskoa, koska Marek on tiimin miehenä ja sielun fanit eivät pidä siitä. “Napoli” -tuotetta ei kuitenkaan voida pitää taloudellisena apurahana, joten Lähi-Britannian tuottoisa tarjous voitaisiin pitää myönteisenä näkökohtana klubin toiminnassa.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti jättää AF-valokuvasarjan: juventus.com

Marco Hornin tulevaisuus on peitetty sumua. Kroatian esiintyjä on Sevillan kiinnostuksen kohteena, mutta toistaiseksi hän ei ole kiirehtinyt päästä Andalusiaan, toivoen saavansa mahdollisuuden kauden toisella puoliskolla. “Napolin” johto pyrkii sitkeydestään huolimatta ajamaan jalkapalloilijan Espanjaan vähintään kuuden kuukauden vuokrasopimuksella mahdollisimman pian.

Inter: Triumphant Returns

Andrea Ranokkyi tekee väärää. Kaksi vuotta sitten korkea italialainen lähetettiin pelastamaan Hullia lähtemästä sukellusveneestä, mutta italialainen ei selviytynyt pelastusveneen roolista – pikemminkin hän näytti liiviltä, ​​jossa vihainen tiikerit itkivät. Tällä kaudella Spalletti jättää huomiotta Andrean, joka ei antanut hänelle yhden mahdollisuuden kausi – vain yhdeksäntoista ottelua penkillä käytti Ranocchiaa. Kiinnostus häntä kohtaan osoitti eräiden mukaan ”Zenith” sekä useat keskikokoiset klubit La Ligasta. Grenadierin on joka tapauksessa muutettava klubin rekisteröintiä ainakin uuden puhelun vuoksi.