Panyukov ja vielä 9 pientä pientä siirtomarkkinoita Ranskassa

Levyn jälkeen Petr Cech oli ryhmänsä päähenkilö, ja monet halusivat ilmaista kunnioituksensa. Näiden joukossa oli Bob Wilson, entinen Arsenalin maalivahti ja valmentaja.
”Peter on erityinen. Tiedätkö mitä hän teki menettäessään Southamptoniin? Hän meni vierasosastolle, antoi käsineet fanille ja pyysi heiltä anteeksiantoa. Olen iloinen, että hän rikkoi tämän ennätys “.
Talvisen siirtoikkunan aattona Mark Neugasimov nimittää kymmenen Ranskan houkuttelevinta pelaajaa, joiden ympärillä huhut jo levittävät huhuja.

Joulu on jo ohittanut Länsi-Euroopassa. Joku juhlii tällä hetkellä, ja joku valmistelee aktiivisesti jalkapallonsiirtomarkkinoiden avaamista. Ranska ei ole poikkeus. Tässä maassa on aina pelaajia, jotka eivät ole haluttomia pääsemään muutamiin seuroihin ratkaisemaan välittömät ja pitkäaikaiset henkilöstötehtävänsä. Puhutaanpa tärkeimmistä:

Zlatan Ibrahimovic
Ikä 34 vuotta vanha
Kerho: PSG
Ampulli: eteenpäin
Kustannukset (jäljempänä – siirtomarktin mukaan): 10,50 miljoonaa puntaa
Huhumäärä: keskimäärin
Hakijat: PSG, MLS-seurat, Milano
Miksi voit lähteä: sopimus päättyy kesällä
Mahdollisuus poistua: vähän

Zlatanilla on henkeäsalpaava kausi. 15 maalia ja 7 avusta vain 14 (!) Pelatulle kierrokselle – tämä on tilaa. Varsinkin viimeisen kauden jälkeen, kun ruotsalainen oli tapaturman vuoksi enemmän jalankulkija. Skeptikot ja pirteät kriitikot pakotetaan sulkeutumaan, koska Ibrahimovic on päättänyt voittaa kaiken PSG: ssä tänä vuonna, myös Mestarien liigan.

Yksi jyrkkä on kuitenkin: kesällä Ruotsin superjoukkue päättää sopimuksen, mutta hän ei ole vielä jatkanut sitä pariisilaisten kanssa. Huhuille ei missään vaiheessa ole hedelmällisempää aluetta: monet MLS-seurat ovat rivissä menestykseen niin urheilun kuin markkinoinnin kannalta. Kävi ilmi, että ”Milan” haluaa palauttaa hyökkääjän. Totta, että on olemassa useita klubeja. Yleensä olkaa valmis. Et todennäköisesti odota Ibragimovitšin lähdön talvea, mutta uusien huhujen tulo on taattu.