Pelaaja syntyi Viron Maardun kaupungissa

Vasiljevin pisteitä oli vain yksi maailman vahvimmista joukkueista, ja hän teki sen myös erittäin näyttävästi. Yleisesti ottaen tällä keskikenttäpelaajalla on tarpeeksi kauniita tavoitteita, ja useimmat niistä ovat kaukana.

Pelaaja syntyi Viron Maardun kaupungissa, joka tuolloin oli vielä yksi suuri maa – Neuvostoliitto. Ja jalkapallo alkoi osallistua itsenäiseen Viroon. Kun Vasilyev kääntyi 17-vuotiaaksi, hän allekirjoitti ensimmäisen sopimuksen vakavan seuran kanssa. Tallinnan ”Levadiassa” Konstantin vietti neljä vuodenaikaa, ja sen aikana hän onnistui voittamaan kolme mestaruuskilpailua, joista tuli myös Viron Cupin ja Super Cupin kolminkertainen voittaja. Vuonna 2007 jalkapalloilija voitti kapteenin käsivarsinauhan, mutta päätti olla uusimatta sopimusta klubin kanssa. Vietettyään noin viisi kuukautta ilman tiimiä ja pelikäytäntöä, Vasiliev meni Sloveniaan, jossa hän alkoi pelata Slovenian liigan klubin ”Nafta” ulkopuolista, joka on muuten täysin purettu. Klubin sijaintipaikassa Vasiliev vietti kolme vuodenaikaa, jonka aikana hän pelasi 102 ottelua, teki 13 maalia ja ansaitsi ansaitsemansa palkinnon luokassa. Perm “Amkar” tuli uusi askel virolaisen urakehityksessä. Rashid Rakhimov kutsui hänet joukkueeseen ja sijoitti suuria toiveita. Mutta kirjaimellisesti pari viikkoa jalkapalloilijan siirron jälkeen, coaching-sillalla tapahtui permutaatioita, ja joukkueeseen tullut Bozovic, toisin kuin Rakhimov, ei nähnyt Vasilyeviä avainasemassa. Tässä klubissa 29-vuotias keskikenttäpelaaja on edelleen tähän päivään asti. Taivasta peräisin olevat tähdet eivät riitä, mutta samalla eivät ole huonommat heidän tiiminsä suhteen.

Mutta maajoukkueessa Vasilievilla on paljon tärkeämpi rooli. Hän on pelannut maajoukkueessa vuodesta 2006 ja tänä aikana hänestä on tullut joukkueenjohtaja. Maaliskuussa 2011 Vasiljeville myönnettiin arvovaltaisen julkaisun Goal.com -tapahtuman “World’s Best World of the World viime viikolla” otsikko, kun hän toi virolaiset tavoitteenaan vedolla Serbiaa vastaan. Muuten, vuosina 2010 ja 2011 Vasiliev tunnustettiin vuoden jalkapalloilijaksi Virossa, ja vuonna 2012 hän meni symboliseen maajoukkueen karsintakierrokseen Euro 2012: lle, joka pystyi murtautumaan Viron maajoukkueen kanssa pelaamisiin.