Pitkä perestroikajakso Euroopassa on vähitellen päättymässä

Emme tietenkään muista sitä kahdeksan vuoden koettelemusten, vaan upean 2010-luvun aikana. Ehkä yksi viimeisimmistä klassisista näytelijöistä. Hieman laiska, mutta parhaan pelin hänen suorituskykynsä, voit antaa kaiken anteeksi. Vuosikymmenien jälkeen hänen seikkailunsa Turkissa ja Qatarissa unohdetaan, mutta tavoitteet maailmanmestaruuskilpailuissa ja mestarien liigan otsikko muistetaan aina. Wesley kuitenkin teki kaiken mahdollisen, mutta jossain vaiheessa tajusi, että hänen henkilökohtaisia ​​ansioitaan ei koskaan arvosteta korkeammalle, ja mitä purkaa, kun hän voitti kaiken? Jalkapallo-taiteilijan sielu on pimeys. Sneijder oli kyllästynyt potkaisemaan palloa ja halusi vain päästä pois tunnelista. Vuonna 2019 hän onnistui, mutta sydämessämme on aina vuosi 2010.

Pitkä perestroikajakso Euroopassa on vähitellen päättymässä – Englannissa se on jo ohi. Uudet valmentajat, uudet tähdet – paljon on muuttunut. Jos et erityisen tarkkaillut siirtoja kesällä, syksyllä et ehkä tunnusta monia huippuseuroita.

Mieti niitä, jotka muuttivat sävellystä dramaattisesti.

“Atletico: Godin and Co: n aikakauden loppu

Madridissa vakavat uudistukset koskivat välittömästi kahta joukkuetta. Joten ”Atleticossa” hajosi yksi viime vuosien merkittävimmistä puolustuslinjoista: Diego Godin, Filipe Luis ja Juanfran lähtivat kahdeksan vuotta yhdessä.

Lucas Hernandez meni myös Baijeriin, joka ei katunut 80 miljoonaa euroa.

Tässä suhteessa “patja” on muuttanut vakavasti kokoonpanoaan ja käyttänyt pelaajille noin 260 miljoonaa euroa. Todennäköisesti kauden ensimmäisessä ottelussa näemme viisi tai kuusi debyyttiä. Tavalla tai toisella, kentälle ilmestyvät Kieran Trippier Tottenhamista, Renan Lodi Atlético Paranaensestä, Mario Hermoso Espanyolista ja Felipe Monteiro Portosta. Katsotaan kuinka täysin uusi puolustus näyttää itsensä.

Juuri niin tapahtui, että Atletico korvasi kuudennen kalleimman jalkapalloilijan viidennellä: Antoine Griezmannille maksetun 120 miljoonan euron ansiosta Benfican Juan Felisch tuli klubiin.

Keskikenttäpelaaja Rodry muutti Manchester Cityyn – hänen tilalleen tulee Marcos Llorente Real Madridista.