Prahassa kaksi tuhatta ihmistä tervehti tšekkiläistä jääkiekkoa

Vaikka hän kasvoi České Budějovicessa, hän ei koskaan katsonut extraligaa. Hän teki niin Slavia ja kesällä hän valmistautui kauden kanssa Prahan joukkue. Mutta sitten paikallinen johto 23letému jääkiekko hyökkääjä James Babka sanoi, että häntä ei ole.

laskettiin ja laskettiin hänen kanssaan, mutta Tšekin Budejovice, joka alkoi vuonna ensimmäiset. Lauantaina hän antoi ensimmäisen ensimmäisen kierroksen tavoitteensa Motorille. Ja nyt Slavia, jossa Etelä-Böömin vakuuttavasti voitti 4: 2.

“Olen erittäin iloinen, että olen vihdoin maaliin, ja vielä niin, että se ei ollut vastaan ​​Slavia, jotka todella lähettänyt minut pois. Voisit sanoa, että tunnen toisensa. Olin Praagassa elokuulle asti, joten tiedän kaverit ja olemme yhdessä.Pikemminkin minua vihasin, että pelasin Slaviaa vastaan ​​”, nauroi Jakub Babka.

Hänen mukaansa Luboš Rob oli moottorille 39. tärkein tavoite. “Slavian ensimmäisen maalin jälkeen se oli hieman harva puoleltamme ja yritimme puolustaa itseämme. Sitten asetimme kolmannen maalin ja soitimme paljon paremmin, olimme rauhallisempia. Ehkä meidän suorituskyky auttoi meitä kun käänsimme ottelun Litoměřice. Emme keskittyneet siihen, miten Slavia soitti.Tiesimme, että olisi kova ottelu, olivatko ne voitti tai hävisi, “viittaamatta Babka třízápasovou sarjaan menettää ottelut Slavia ja lisäsi, että ne pelataan Extraliga tahtiin.

Sekä Jakub Babka, Ceske Budejovice valmentaja Petr Rosol myös puhui. “Tietenkin ottelu on hyvä, koska olemme voittaneet. Haluan kiittää yleisöä loistavasta ilmapiiristä. Uskon, että he nauttivat pelistä. Se oli yläkerrassa ja näimme paljon mahdollisuuksia. Se oli hieno ottelu. Mielestäni olimme parempi koko ottelun ja olemme ansainneet voittaa, “mainitsi Rosol.

Suurin Tsekin jääkiekon kilpailu ei joudu häpeään ettekä yleisölle taustalla.Se saapui Praha moottorin tukemiseksi lähes kaksituhatta fanit Ceske Budejovice. “Meillä oli kotiympäristö Edenissä. Me hypätä Budějce ja koko sali on vastuussa, kun itse asiassa päinvastainen Tribune reagoineet, kiipesin hermoille. Ja sillä ei ollut vain vahvuutta vaan myös tasoa. Tunne sitäkin loistava, kun se oli klukách kuinka pidit kuhina, “ylistää lauantain vierailu foorumin kanssa lempinimi puhallinmoottorin kiskobussista Dejf.

paljon tukea nauttivat jopa pelaajat itse. “Se oli jotain käsittämätöntä! Kun tulet tukea kaksi tuhatta ihmistä Budejovice, joten se on epätodellinen jyrinää. Lisäksi vanhan areenalla kuin Eedenin se venyy ja se on hienoa. En ole koskaan nähnyt tätä aiemmin.Vain toisella puolella, kun loppuun viime kauden pudotuspeleissä klo Slavia fanit juuri saapunut Engine “kiitos James Babka etänä faneja Motor.

Kun seitsemäntoista kierrosta Tsekin Budejovice hetkellä ensimmäisellä sijalla 37 pistettä. Kaksi pistettä vähemmän on toinen Kladno ja kolmas Slavia neljä. On kansallinen vapaapäivä keskiviikkona alkaen 17,30 tuntia Motor isännöi Budvar Arena Ústí nad Labem. Sitten lauantaina liiga jatkuu Etelä Bohemians kaupungissa maanantaina ja jälleen autonäyttelyssä ennen kotiyleisön tulleen Šumperk.