Puola – Tšekki 0: 1, päätti Jankto, Lewandowski jätti tyhjän maalin

Oli virheitä, mutta myös joukkueen yhteenkuuluvuus, johon meidän on rakennettava ”, tšekkiläinen valmentaja Jaroslav Šilhavý sanoi. kärsivällisesti yhdistettynä maahan. Molemmat näyttivät hyvältä, presink toimi, puolustava organisaatio. Hyvin pelattu Čelůstka, jota aikaisemmin ei juuri laiminlyöty ehdokkuuksissa, pelotti kodin pelätyn aseen Lewandowskin. Frankowski kulki tyhjän eteen. Lewandowski teki, mutta ilmapallo hyppäsi jalkojensa väliin.Juhlaamisen sijaan tähti pilvisti keuhkojaan ja ärsyttää turvetta, joka pilasi hänen ilonsa. Jopa erinomaisella hyökkääjällä voi olla huono päivä…

Toisaalta tšekkiläisellä maalivahti Pavlenkalla oli hyvä päivä. Kaikista puolalaisista selviytymisyrityksistä Klich, Zielinsky ja Frankowski aloittivat. Hän oli varma keskuksessa ja kuumuudessa.

Hänen ei tarvinnut puuttua ensin mainittuun ohjaajaan alussa. Kesäisen maailmanmestaruuskilpailun osanottajat tasoittuivat, hyökkäsivät, heillä oli mahdollisuuksia. Vydra, yksi aktiivisimmista punaisen pelaajista, ei hyödyntänyt lupaavaa vaihtoehtoa.Sivunvaihdon jälkeen Dočkal ja Schick rullasivat jälleen, joiden maalipää päätyi maalilinjalta kuuluisalla refleksillä Skorupski. kotona ainakin kiinni. Loppujen lopuksi yleisö nautti myös meksikolaisesta aalto.

Tšekin puolustus oli läpäisevämpi rypäleilmoituksen jälkeen, vieraat kohtasivat enemmän painostusta, mutta vastustivat. Kiitos myös Pavlenekille, joka lopulta löi Lewandowskin teknisen iskun suorasta potkusta.

Maajoukkue paransi tilastojaan yhdeksännessä valtioiden välisessä ottelussa vuonna 2018.Hän voitti vain kahdeksan kertaa edellisissä kahdeksassa pelissä ja hävisi viisi kertaa kokonaispisteellä 9:16.