Shirokov palasi kotiin

Kun Shirokov lähti kentältä 74. minuutilla, osastojen “armeija” -osa taputti omaa oppilaansa tervehdykseen. Romanilla oli tietysti kaukana parhaasta ottelustaan, mutta keskikenttäpelaajalle 35. elämävuonna – melko korkea laatu. Hän sieppasi pallon pari kertaa, pelasi onnistuneesti valinnassa, toi kerran kumppaninsa potkuun … Mutta mikä tärkeintä: CSKA: n koko keskiviiva pelasi tässä ottelussa kuten Shirokov yleensä pelaa – rauhallisesti ja viisaasti. Tunteella, todella, järjestelyllä. Romaanin taikuus toiminnassa. No, lähes viidentoista vuoden ja kymmenen seuran jälkeen hän palasi kotijoukkueeseensa. Voi käydä niin, että fanien rakkaus antaa viime vuosien parhaalle kotikenttäpelaajalle toisen nuoruuden.

Musa ylitti valioliigan
Oletuksena tämä tiedettiin aikaisemmin: yksi Afrikan mantereen parhaista pelaajista on jo kauan eronnut joukkuetovereidensa ja koko mestaruuden taustalla (ja se eroaa loistavasta Hulkista ikäeron perusteella). Mutta kun CSKA: ta ei vastusta ulkopuolinen ulkopuolinen, vaan kunnianhimoinen kilpailija, Musan peli on vieläkin hämmästyttävämpi. Tässä älykkäässä eteenpäin on vaikea tunnistaa kyljen juoksijaa, joka lensi Moskovaan neljä vuotta sitten. Ainoa hyökkääjä pelattuaan kahden ytimen Nigerialainen sulki koko hyökkäyksen rinnan, pelasi erinomaisesti peliä, tehdessään melkein virheitä siirroissa ja piti vastustajan puolustuksen erittäin nopeina nykimyksinä. Ahmed ansaitsi tavoitteen, ja kesällä Giner auttaa varmasti yli tusinaa miljoonaa myyntiin.

Ikä on vain numeroita. Miksi Aritz Adurisin pitäisi mennä euroon
Yksityiskohtainen esitys espanjalaisesta Benjamin Buttonista, jonka joukkueen päämaja harkitsee viemistä Ranskaan.

Keskiviikko-ilta San Mamezissa ei ollut tylsää eikä viihdyttävää. 12 kierrosta maaliin baskit ovat lähentymässä Europa League -tapahtumaa, kun taas Deportivo liukuu edelleen pöydän alaosaan. Saman joukkueen, Marcelo Bielsan, jäännöksistä silmät on niitattu Arits Adurisille – jalkapallon vanhempi setä asettaa maalin jokaisessa turnauksessa maalin jälkeen. “Yhdeksän” galicialainen ei voinut olla ohjelman kohokohta, pelaaessa ihmisiä vastaan, jotka eivät ole koskaan voittaneet vuonna 2016.