Sneijder vietti viimeiset vuodet kentällä täyttämällä taskunsa seteleillä

”On tullut aika lopettaa tämä. Olen ollut tunnelissa seitsemän vuoden ikäisenä. En ollut vapaa mies. Ei ole aikaa rentoutua viikonloppuna, juhlia jonkun syntymäpäivää tai osallistua hautajaisiin. Jalkapallo on veressäni, mutta kaikki mitä minun oli tehtävä, oli jo tehty. ”

Näyttää siltä, ​​että koko Sneijder on tässä lainauksessa. Suuren keskikenttäpelaajan tragedia ja onnellisuus. Wesley sen jälkeen kun hänet oli kuljettu kultapalloilla ja epäonnistunut kausi saattoi silti uransa ladata Manchester Unitediin. Vuonna 2012 Alex Ferguson halusi henkilökohtaisesti taianomaisen hollantilaisen ja todennäköisesti rakensi jo unelmaparin Robin van Persien kanssa, mutta se ei onnistunut. Kaikki ajattelivat, että Robin valitsi Manchester Unitedin ja muiden huippuklubien välillä, mutta hän meni vain rahoilleen Turkkiin. Rauhallinen elämä on tärkeämpää.

Raha ja rauhallinen

Sneijder vietti viimeiset vuodet kentällä täyttämällä taskunsa seteleillä. On selvää, että Turkissa hän osoitti joskus taikuutta, mutta taso oli täysin erilainen. Hollantilainen rakastui Istanbulissa, mutta jopa siellä he huomasivat hänen takanaan olevan liiallinen irrottautuminen. Jalkapalloilija puhui yhä enemmän perheestään, tulevaisuudestaan, ja oli selvää, kuinka hänen suosikkipelissään tuli työ hänelle, ei taidetta. Suuresta näytelmätaiteilijasta tuli yksi monista, hän yksinkertaisesti teki sopimuksensa. Vuonna 2017 Wesley päätti yhtäkkiä puristaa antiikkia ja meni Nizzan luo, mutta Ranskassa hän huomasi päätyvänsä jalkapalloilijaksi. Matka Qatariin on joutsenrahalaulu neroista, jonka piti seisoa Messin yläpuolella ja päätyi ajatuksiin ansaita vanhuutta.

Jalkapallon luojalle on tärkeää olla kysyntä ja pelata iloisesti, luomalla kentälle. Heti kun peli lakkasi tuottamasta iloa, se muuttui rutiiniksi. Kahdeksan viimeisen vuoden ajan Wesley näytti menevän toimistoon ja vaihtamaan papereita vihatuissa töissä sen sijaan, että olisi ollut ylimmän klubin legenda.