Sneijderistä on tullut osa hullua Interia

Sneijderin uran huippu on maaginen vuonna 2010. Vielä ei ole selvää, miksi ”Kultainen pallo” ei jätetty Mestarien liigan voittajalle ja maailman varamestarille, vaan Leo Messille, joka voitti esimerkin … Tämä on kuitenkin erittäin surullinen ja selittämätön tarina.

Sneijderistä on tullut osa hullua Interia motivoituneen ja elinvoimaisen Jose Mourinhon, täydellisen maalintekijän Diego Militon ja läpäisemättömien veteraanien Cambiasson, Zanettin ja Materazzin kanssa. Näyttää siltä, ​​että Diego Simeone sanoisi ehdottomasti sellaisista kavereista, että heillä on rautaiset, tiedät mitä.

Sneijder veti joukkueen kaikissa turnauksissa. Mestarien liigan aikana hän hautasi ensin Chelsean, löi sitten Barcelonan ja teki maalin ja ohi. Messiä sitten kenenkään kenttä ei nähnyt … Finaalissa Baijerilla ei ollut mahdollisuutta. Wesley teki ensimmäisen maalin maalia ja juhli suurta voittoa uralla. Hän ansaitsi jo tästä kultaisen pallon, mutta sen jälkeen oli hullu maailmanmestaruus.

Brasiliassa Sneijder veti Alankomaiden finaaliin. Viisi maalia, uskomattoman kaunis peli ja johtajuusominaisuudet ovat Wesleyn tärkeimmät muistot noista vuosista. Maaginen kalju päänsä ansiosta Wesley voitti maalin kulmasta Brasilian maajoukkueen puolivälierissä! Tarina keskeytettiin vasta finaalissa, mutta vain harvat pystyivät toistamaan tällaisen kauden. Hän vaikutti kuitenkin kaikkiin, muttei niihin, jotka valitsevat maailman vahvimman jalkapalloilijan. Sneijder ei edes päässyt kolmen parhaan joukkoon! Oli mahdotonta hyväksyä tällaista päätöstä henkilökohtaisena loukkauksena.

Kieltäytyi Manchester Unitedistä

Suuri “Inter”, jota emme ole koskaan nähneet. Mourinho lähti ikäjoukkueesta puristaen parhaansa. Veteraanit olivat tuomittuja. Sneijder ei koskaan tullut lähelle vuoden 2010 tasoa, mutta syynä ei ollut pelkästään menetetty motivaatio, vaan myös banaali väsymys. Äskettäisessä haastattelussa hollantilainen selitti selvästi, miksi hän ei ollut pelannut jalkapalloa uransa kahdeksan viimeisen vuoden aikana.