Todennäköisesti jokainen muistaa sen valokuvan

Tietoja suuntauksesta.
Todennäköisesti jokainen muistaa sen valokuvan, jossa Ibrahimovic ja Piquet yhdessä hudding seisovat lähellä autoa. Tällä hetkellä tämä kuva levisi kaikkien urheilulajien kautta ja aiheutti paljon hypeä. Joten kun yksi pelottomista toimittajista päätti pelata temppua Zlatanissa, hän kysyi hänen suuntautumisestaan, hän antoi melko provosoivan vastauksen: ”Tule kotiini ja näytän sinulle, kuinka homo olen. Ja voit ottaa sisaresi kanssasi.

Tietoa henkilöstä Guardiola.
Ibrahimovic puhui autobiografisessa kirjassaan suhteesta Josep Guardiolaan: ”Pep pelkäsi minua. Vaikka olin rehellisesti mennyt liian pitkälle, hänellä ei ollut rohkeutta laittaa minut paikalleeni. Suurin, mitä hän voisi tehdä, oli jättää minut penkille. “Villarrealin” kanssa, jossa espanjalainen antoi minulle vain viisi minuuttia, ottelun jälkeen minä vihastuin meni pukuhuoneeseen, jossa Yaya Toure, Guardiola ja muutama muu kaveri olivat. Pukuhuoneessa oli metallinen laatikko, jossa joudut heittämään likaisen yhtenäisen, ja ajattelematta kahdesti, potkasin hänet ulos vihasta, jotta hän lensi noin kolme metriä. Menetin täysin hallinnan, ja näytti siltä, ​​että valmentajan pitäisi laittaa minut paikkani, mutta sen sijaan hän nosti laatikon kuin pelkuri ja lähti. ”

Tietoa henkilöstä Mourinho.
Mutta Jose Mourinhosta, jonka johdolla ruotsalainen onnistui pelaamaan Interissä, jalkapalloilija on täysin eri mieltä: ”Hän työskentelee kahdesti niin kovasti kuin kaikki muutkin. Jose voi rauhallisesti tarttua myös niihin, jotka pitävät itseään koskemattomina. Hän vain nousi ja sanoi: ”Tästä hetkestä lähtien teet sen, mitä sanon. Se on yksinkertaista. Ja kaikki tottelivat häntä. Kun soitimme huonosti, hän käänsi videon peliin ja sanoi: ”Mikä kauhu! En usko, että olet kentällä. Niiden on oltava aivan kuten sinä, mutta se ei ole sinä. Ja me todella tunsimme häpeään. Hän on todellinen ammattilainen ja olisin valmis antamaan elämäni hänelle. ”