Tšekki tunnetaan paitsi ammattitaidosta, myös pedantuurista

Tšekki itse auttaa joukkuetaansa paitsi luotettavan pelin lisäksi myös rauhallisen ja varman asenteen kanssa jalkapalloon, joka välitetään muille.
″ … ”Kaikki haluavat voittaa, mutta olemme joukossa, jotka voivat saavuttaa tämän. Työskentelemme joka päivä, peli pelin jälkeen, ja toistaiseksi olemme tyytyväisiä tulokseemme. Uudella vuonna voimme asettaa itsellemme uusia haasteita “…. ″
″ … ”Emme tunne euforiaa voittojen jälkeen. Pettymyksen jälkeistä pettymystä ei tietenkään voida välttää – tämä tapahtui epäonnistuneessa ottelussa Southamptonia vastaan ​​nyrkkeilypäivänä – mutta oikea reaktio ja vakaus ovat erittäin tärkeitä, ja toistaiseksi olemme tyytyväisiä suorittamaamme toimintatapaan. Meillä on hyvä asema ja toivomme vain lisäävän “….”

Se on hänen Twitter-viestinsä:
″ … ”On hienoa, kun joku antaa sinulle ennätys, mutta todella saavutettu ennätys on tärkeä. Teen aina asioita niin kuin heidän pitäisi. Mitä lähempänä pääsin David Jamesin saavuttamiseen, sitä useammin minut muistutettiin ennätyksestä. Minun oli laskettava kaikki itse, koska minun on tiedettävä varmasti, että olen ansainnut jotain “….”
Cech tarkasteli verkkosivustollaan olevia tilastotietoja, jotka on luotu tarkastelemalla kirjaa, jonka Pietarin isä säilytti ensimmäisestä pelistään vuonna 1999.

″ … ”Isälläni on kirja, jonka hän on kirjoittanut siitä lähtien, kun aloin pelata ammattilaisjalkapalloa. Siellä hän nauhoittaa jokaisen pelin, johon olen osallistunut. Kun luin sivustoani, minusta näytti hyvältä siirtää hänen viestinsä sinne, jotta muut voisivat seurata tilastojani. “…. ″
″ … “Käy sivustollani ja löydät kaikki tiedot sieltä. Voit suodattaa liigan, kilpailun, vuoden mukaan. Pitääkö isäni sitä kirjaa? Ehkä, mutta en tiedä. Hän on hänen talossaan Tšekin tasavallassa. Hän ajoi sitä, ja todennäköisesti johtaa sitä nyt. “…. ″
Muistamattomasta ottelusta Peter päätti pitää maalivahdin t-paidan muistoksi: ”Pidän t-paidan ja pyykin jälkeen pyydän muita pelaajia allekirjoittamaan sen. Tämän pelin muistoksi. ”

Lester-hyökkääjän Jamie Vardin kanssa, joka myös rikkoi ennätyksen, tapahtui tapaus, kun joukkuetoverinsa päättivät kirjoittaa t-paitaansa ei kovin hienoja asioita, mutta Cech on varma, että näin ei tapahdu hänelle: ”En anna heille sellaista mahdollisuutta. Ehkä pyydän vain allekirjoittamaan sen. Katsotaanpa. ”