Winger Douglas Costailla ei ole vakaa

Medhi Benatia kuolee otteluharjoittelun puutteesta – vain viisi kertaa Massimiliano Allegri tarjosi Marokon paikalle kentällä, mutta voit ymmärtää valmentajan. Medhi muuttui raskaaksi, pitkäkestoiseksi ja ilmeisesti hän yksinkertaisesti lopetti Torinon toimivaltaisen turvaverkon tason. Medhin palveluissa, joilla on kokemusta Saksassa pelaamisesta, Milano on uskomattoman kiinnostunut, mutta eräät Ranskan klubit vaativat myös siirtoa. Muuten, kotiinpaluu (Medhi syntyi Kurkuronin kaupungissa) voi alentaa ennalta määrättyä uran tasoa, kun hän puhui enimmäkseen huippuklubeille. Juventus on kuitenkin todennäköisesti tämän tason viimeinen klubi.

Nähdään pian. Kuka lähes varmasti jättää AF-valokuvasarjan: juventus.com

Winger Douglas Costailla ei ole vakaa käytäntöä tällä kaudella, mutta hän ei ole kiire vaihtamassa työpaikkansa. Joulukuun lopussa Manchester United oli kiinnostunut sen palveluista, mutta Red Devilsin johtaminen ei todennäköisesti ole valmis hankkimaan pelaajaa Solskherille, koska hänen asemansa ja toimijansa ovat. Miniatyyri-siipi itse oli hyvin skeptinen mahdollisesta siirtymisestä sumuiseen Albioniin.

Yhteenveto: Kastanos voidaan antaa ilman omantuntoa, samoin kuin Benatiaa, kun taas Douglas Costa on pysyttävä Torinossa ja autettava tiimiä voittamaan palkinto, joka on jo valloitettu loogisesta asemasta.

“Napoli”: Hyvästi, Napoli

Napolin klubin pääongelma on Amin Younesin fyysinen kunto, joka muutti Napoliin viime kesänä ja jäi italialaisen joukkueen sairaalaan pitkään. Tällä kaudella hänellä on yksi epätäydellinen ottelu, ja tämä tilanne ei tietenkään sovi kovettuneeseen pelaajaan. Jos Amin sopii, Napoli saa ilmiömäisen taisteluyksikön, jossa ei ole käytännössä mitään heikkoja kohtia, mutta siihen on vaikea uskoa. Alankomaiden lehdistössä huhuttiin, että Younes palaa Alankomaiden alueelle, ja tilanteen analysoinnissa halutaan sanoa, miksi ei?