Zlatan Ibrahimovic ei ole pelkästään hänen

Vuoden 2014 maailmanmestaruuskilpailujen karsintaryhmässä Viron maajoukkue on viimeinen, mutta yksi paikka, joka ei todennäköisesti mene Brasiliaan. Tämä ei kuitenkaan aiheuta tiimin motivaatio-ongelmia. He menivät ottelulle hollantilaisten kanssa viimeisenä, ja vaikka he jäivät huomiotta ottelun ensimmäiset minuutit, he eivät antaneet periksi. Näyttää siltä, ​​että Viro odottaa nyt hollantilaisille faneille tuttua reittiä, mutta se ei ollut siellä. Konstantin Vasiljevin ponnisteluilla virolaiset tasoittivat ensin pisteet ja ottivat sitten kokonaan johtoon. Hollanti pelastettiin sensaatiomaisesta tappiosta pelkästään epäilyttävästä rangaistuksesta ottelun viimeisenä minuuttina, ja Vasiliev sai kiitosta Robin van Persie itse.

Zlatan Ibrahimovic ei ole pelkästään hänen intohimonsa joukkueiden vaihtamiseen, vaan myös melko skandaalien lainausten kanssa. Footballhd.ru esittelee viihdyttävimmät.

Pelin parantamisesta.
Kun Zlatan aloitti juuri uransa ruotsalaisessa joukkueessa, häntä pyydettiin haastattelemaan ottelun kanssa kroaattien kanssa, joka päättyi ruotsalaisen joukkueen tappioon. Pitre Gide, tuolloin yksi Ruotsin suosituimmista tv-toimittajista, yritti oppia Ibrahimovicilta, miksi joukkue hävisi. Ja kuten usein tapahtuu lyhyissä ottelun jälkeisissä haastatteluissa, Gide kysyi lähes samaa kysymystä vain eri sanoin. Lopuksi, kun hän kysyi, mitä pelaajat aikovat tehdä pelin parantamiseksi, nuori Zlatan ei voinut seistä ja hämärtänyt: ”Me panemme sinut keskikentälle niin, että voit hallita ja parantaa peliäsi. Tätä ei tarvitse kysyä, vaan valmentaja! ”.

Tietoa henkilöstä Trezeguet.
Kun hän oli Juventus-pelaaja, Ibrahimovic hyökkäsi David Trezeguetin kanssa. Myöhemmin kaikki hänen epäonnistumisensa Torinon klubissa, jotka muuten olivat vähäisiä, Ibra selitti seuraavasti: ”Kaikki Trezeguetin vika! Se oli hän, joka kaatoi yhden lasin vodkaa toisensa jälkeen. Käytin jopa nukkumaan kylpyhuoneessa. Mutta nyt, kiitos hänelle, olen tullut paljon vastustuskykyisemmäksi. “