Satoran paransi lukujaan. James oli jo ampunut Chamberlainia

Muutama avainpelaaja (Kevin Love, George Hill, Kyle Korver) heikentänyt kaksintaistelu Cleveland : n kanssa oli erittäin hyvä tilaisuus Washington -pelaajille saada itseluottamusta. Ja tsekkiläinen puolustaja Tomáš Satoranský ei ole poikkeus, sillä hän saa kahdeksan pistettä (kääntämällä neljä kuudesta laukauksesta), neljä avusta, kolme voittoa ja yhden palautumisen. osui hänen 900. NBA; hän teki sen 25-vuotiaana, historian nuorin. Otto Porter Jr. sijoitettu 15 pisteellä. Tällä kertaa John Wall oli tyytyväinen kahdeksan pistettä ja yhdeksän avusta. Clevelandin aloittelija Collin Sexton on parantanut henkilökohtaista enimmäismääräänsä 24 pisteeseen.

“Onnistuimme aloittamaan pelin erittäin aggressiivisesti puolustuspuolustuspuolustuksessa.Lopetimme muutaman heidän hyökkäyksensä hyvin pian, ja se antoi heille hyvän johdon “, sanoi Dwight Howard, joka lisäsi 10 pistettä ja seitsemän levypalloa Washingtonin viidenteen voittoon kauden aikana.

” Meillä on vielä paljon työtä tekemistä paremmaksi, emme ole vieläkään täysin tyytyväisiä. Kyllä, meillä on kolmas voitto peräkkäin, mutta paljon muita otteluita on edessä ”, Beal sanoi.

Keskiviikon historian kirjoitti LeBron James. Hän voitti 44 pistettä, 10 levypalloa, yhdeksän avusta ja kolme korttelia voittaakseen Los Angeles Lakers Portland : n yli 126: 117 siirtyäkseen Walt Chamberlainin eteen NBA-maalintekijöissä. viidenteen paikkaan. Hänellä on 31 425 pistettä, kuusi enemmän kuin legenda 60.Hän pelasi 28 pistettä toisella puoliskolla hänen parhaasta ammuntaesityksestään Los Angeles -kerhossa. Hän osui viiteen kolmeen ottelussa, ja ei ole epäilystäkään siitä, että Lakers oli jo voittanut – Staples Center huusi: “MVP.” kolmannessa osassa 85:80. Tätä seurasi vastahyökkäys ja yksi Jamesin 13 osumasta ottelussa.

JaVale McGee 20 pisteellä ja Brandon Ingram 17 pisteellä auttoivat Jamesia kuudennen voiton seitsemästä viimeisestä ottelusta. Kentavious Caldwell-Pope sai 13 pistettä.Lopulta Rajon Rondo mursi ranteen luut.

Blazers ei riittänyt suorittamaan Damian Lillardin erinomaista suorituskykyä 31 pisteellä, 11 avusta ja kahdeksalla levypalvelulla LA: lla. CJ McCollum teki 23 pistettä, Yusuf Nurkich 21 pistettä, 14 levypalloa ja neljä korttelia ja Al-Farouq Amin 18 pistettä.

Jimmy Butler debytoi Philadelphia -paidassa, pois < b> Orlando on kuitenkin epämiellyttävä tappio 106: 111. Kotimaan taikuuden kehitys kääntyi viimeiseen osaan, jossa pisteyttiin 21 (!) Pistettä peräkkäin; Terrence Ross rikkoi tuloksen 106: 106, alle yhdeksän sekuntia ennen loppua, ja Nikola Vuchevich voitti vapaapotkun. Vpevich oli kaksintaistelun paras maalintekijä 30 pisteellä ja hänellä on kahdeksan levypalloa.Aaron Gordon auttoi 17 pistettä, kuusi levypalloa ja kuusi avusta, Terrence Ross 15 pistettä ja seitsemän levypalloa.

J. J. Redick auttoi Sixersiä 22 pisteellä, mutta viimeisen puolen minuutin aikana hän teki kaksi tappiota. Joel Embiid välkkyi kolminkertaisena 19 pisteellä, 13 levypalloa ja 10 avusta. Ja Butler? Hän otti 14 pistettä vaihtaessaan puolet 12 laukauksestaan. Hän ei myöskään voinut estää uuden joukkueensa seitsemättä voittoa kahdeksasta ulkokilpailusta. New Orleans. Heitä johtivat Karl-Anthony Towns 25 pisteellä ja 16 levypalloa ja Andrew Wiggins 23 pisteellä.Jeff Teague sijoitti 14 pistettä ja 14 avusta. Robert Covington liittyi Philadelphiaan viiden parhaan joukkoon saatuaan 13 pistettä ja seitsemän levypalloa, kun taas Dario Sharic lisäsi yhdeksän pistettä korvikkeena. Pelicans ei auttanut saamaan E-laukausta uudestaan. Twaun Moore sai tällä kertaa 31 pistettä. Anthony Davis lisäsi 29 pistettä ja 11 levypalloa, Nikola Mirotic 16 pistettä ja 10 levypalloa ja Jrue Holiday 14 pistettä ja 10 avustajaa. Paul George auttoi Oklahoma City : n kausittaisessa maksimissaan 35 pistettä voittamaan < b> New York Knicks. 128: 103. Steven Adams lisäsi 19 pistettä ja seitsemän levypalloa, Dennis Schröder 15 pistettä ja 12 avusta.Thunder onnistui yhdeksännessä kymmenestä viimeisestä kilpailusta huolimatta puuttuvasta Russell Westbrookista. Tim Hardaway, Jr. hän oli Knicksin paras maalintekijä 20 pisteellä, Enes Kanter teki 19 pistettä entisiä joukkuetovereitaan vastaan.Harrison Barnes johti voittaja Mavericksiin 19 pistettä 26 minuutissa, JJ Barea lisäsi 14 pistettä, Luka Dončič ja Dwight Powell saavuttivat 13 pistettä pistettä. Paras Utahin maalintekijä oli Ricky Rubio vain 11 pisteellä, Rudy Gobert lisäsi 10 pistettä ja 10 levypalloa ja Donovan Mitchell 10 pistettä. Toisen tappion otti itäkonferenssin johtaja Toronto . Palattuaan Kanadan kaupunkiin hänet entinen valmentaja Dwane Casey lyötiin hänellä Detroit : lla Reggie Bullockin voittaman potkun ansiosta 106: 104 sarvessa.Pistons hävisi jopa 19 pistettä.

Toronton Kawhi Leonard olisi voinut päättää kaksintaistelua, mutta tasaisessa tilassa pallo juoksi kaksi sekuntia ennen loppua ja antoi vieraille mahdollisuuden.

Detroitin paras ampuja Blake Griffin sai 30 pistettä ja 12 levypalloa, Andre Drummond lisäsi 11 pistettä ja 14 levypalloa. Toronton Kawhi Leonard teki 26 pistettä, Pascal Siakam ja Greg Monroe tahtiin 17 pisteen jälkeen. Bucks ei riittänyt Janis Adetokunbin 31 pisteeseen, Khris Middleton lisäsi 25 pistettä. Varajäsen Pat Connaughton auttoi 16 pistettä poistamaan jopa 15 pisteen eron, mutta Milwaukee ei kääntynyt ympäri. pistettä).