Australia poistuu maailmancupista, kun Carrillo ja Guerrero iskevät Peruun

Olisi rehellistä, jos Bert van Marwijkille olisi ollut huomattava saavutus ohjata Australiaa ensimmäisen kierroksen aikana kuuden kuukauden kuluttua virkaanotosta. Ryhmän C lopullinen sijoitus antaa tarkan kuvan siitä, missä he ovat tällä hetkellä. He tekivät pelin asioista mugisella varhaisella illalla Sotšissa, aivan kuten aikaisemmissa tapaamisissaan Ranskan ja Tanskan kanssa, mutta muutamat tämän maailmancupin osapuolet ovat näyttäneet hämmästyttävän lyhyiltä hyökkäyksiltä ja kunnes oikeanpuoleiset pelaajat on tuotettu on vaikea ymmärtää tarkalleen kuinka heidän asemansa voi parantaa.

Tämän surkean johtopäätöksen antoi räikeä helpotus Peru-joukkueelle, jonka kamppailut tavoitteen edessä olivat tuoneet oman varhaisen Sportingbet eliminoinnin.Tällä kertaa Peru oli vähemmän kiipeyttävä versio yksiköstä, joka on voittanut sydämet viimeisen viikon aikana, mutta he olivat äärettömän kliinisiä ja osoittivat Australialle kaksi tavoitetta muistaa. Ensimmäinen, Watfordin pelaajan André Carrillon kuohtava lentopallo, oli sydäntäsärkevää siinä mielessä, että vastaavat sankaritarmat aikaisemmin turnauksessa olisivat todennäköisesti ottaneet yhden sen vilkkaimmista osallistujista läpi; toinen, kapteeni Paolo Guerreron siististi ottama, oli heidän seikkailuunsa päättyvä satukirja, joka korosti näyttelyn laatua. Australia v. Peru: World Cup 2018 – live!Lue lisää

“Olimme ainakin tasavertaiset Ranskan kanssa ja Tanskaa vastaan ​​olimme vielä parempia”, Van Marwijk heijasti Australian kampanjaa, joka olisi päättynyt riippumatta tuloksesta heidän ryhmäkilpailijoiden keskinäisen arvonnan jälkeen. “Tänään minulla oli sama tunne, mutta emme tehneet kaikissa kolmessa pelissä eroa Sportingbet tavoitteisiin nähden. Se on jotain, mitä tämä joukkue kaipaa tällä tasolla.”

Australia oli ehdottomasti kilpailukykyinen jokaisessa pelissä, mutta laatu on räikeä. Tim Cahillin esittely sen jälkeen, kun Guerrero oli saanut maalin jo varhain jälkipuoliskolla – varmasti 38-vuotiaan viimeinen kilpailulakki – on saattanut romanttiset tyydyttää, mutta hänen läsnäolonsa kertoi tarinan. Hän syytti, laukaus oli tukossa ja nappasi Aziz Behichia vastaan, kun vasen takaosa pelasti potentiaalisen avustajan, mutta hänen läsnäolonsa ei tehnyt mitään heidän yhteenkuuluvuudelleen.Australia tarvitsee paremman suunnitelman B kuin vain soittaminen takaisin puoli vuosikymmentä.

Oli tuskin ikään kuin he olisivat unohtaneet mahdollisuuksien potkua ennen kuin Peru veti rajansa, vaikka heillä olisi hallussaan hallussapitoa ja aluetta. Tom Rogic oli ensimmäisellä puoliskolla lähellä jotakin parhaintaan ja oli heidän selkeimpien töidensä takana. Hän veti pelaamisen Pedro Galleseelta slalalla ajon jälkeen ja aloitti liikkeen, joka näki Anderson Santamarían kieltävän Mathew Leckien loistavalla haasteella. Facebook Twitter Pinterest Australialaiset Tim Cahill ja Daniel Arzani menevät palloille.Valokuva: Adrian Dennis / AFP / Getty Images

Jos jompikumpi jakso kantaisi hedelmiä, Australia olisi ollut puoliajalla vaakatasossa; he olisivat voineet tasoittaa pian sen jälkeen, jos Tomi Juric, peli, mutta rajallinen keskitys eteenpäin, olisi vähentänyt Aaron Mooyn mielikuvitusta, mutta hän Sportingbet bonus fluffasi linjojaan ja Guerrero teki hetken myöhemmin.

“Pelaajat tekivät valtava ponnistus kaikista näkökulmista kaikilta näkökulmilta ”, Perun päällikkö Ricardo Gareca sanoi. “Me hävisimme kaksi ottelua ja palasimme voittotapoihin, mikä ei ole pieni tehtävä, mutta odotimme suurempia asioita.”

Peru asetti avausmaalin, jonka fanit, pilkullinen punavalkoinen joukko, joka käytännössä täyttivät stadion, rikkaasti ansaittu. Australia katsoi, että Guerrero oli syrjässä, kun hän tarttui pallon eteen vasemmalle kanavalle, jonka Trent Sainsbury ei pystynyt tyhjentämään.Uusinnat osoittivat olevan tiukka; leikki jatkui joka tapauksessa ja Guerrero, päänsä ylöspäin, suunnitteli Carilloa kohti rangaistusalueen oikeaa kulmaa. Toimitus oli täydellinen; laukaus, luja ja matala, oli näyttely tekniikasta, eikä todennäköisesti ollut aika muistuttaa ketään siitä, että Peru oli hukannut paljon helpompia mahdollisuuksia peleissä, joilla on suurempi seuraus. Tanska ja Ranska kestäivät 16 vuoden kuluttua ensimmäisestä World Cupin maalitonta lukemista lisää

Guerreron oma erityinen hetki saapui sen jälkeen, kun Christian Cueva oli kudonnut kohti laatikkoa ja yrittänyt läpikulkua, joka rikoosi Mile Jedinakille.Ensin korotettiin sen pelaajan kehräys ja maalien loppuminen, joiden dopingkielto oli poistettu turnausta edeltävältä ajalta; Koko Peru ei näytä olevan kaukana siitä, mutta Gareca ei halunnut sanoa olevansa aikoo kuljettaa heidät eteenpäin.

”Minun on annettava sille aikaa miettiä asioita viileästi. pää, ”hän sanoi, ja on mahdotonta nähdä argentiinalaisia, joilla ei ole kosijoita.Van Marwijkin asema on melko selkeä: hänen nimitys oli vain lyhytaikainen, nimitettäessä Graham Arnold pidemmällä aikavälillä, ja ankara tuomari arvioi olevansa saavuttanut aliarviointinsa aikakausien välissä. , tyylejä ja sukupolvia.

“Ei onnistuminen, mutta myös epäonnistuminen”, oli hänen oma tuomionsa. “Luulen, että kaikki näkivät, että olemme saaneet paljon kohteliaisuuksia pelaamastamme tavasta, vain et voi voittaa pelejä kohteliaisuuksilla.” Itse asiassa tämä oli ilta, jolloin kenenkään ei tarvinnut mennä ylistämään kiitosta.Australian ja Perun pelaajien arviotAustralia ja Perun pelaajien luokitukset