Stepanek Bogotě päättynyt, puolivälierissä ei päässyt Karlovice

kääntyi kolmestakymmenestäkuudesta Stepanek avaavassa asettaa vain brejbol puoli tuntia ja otti saman vanha kilpailija johtajuutta. Myös toisesta molemmat pelaajat hallussa yleiskuva hallinnon ja lyhyt peli kykeni Tsekin tennispelaaja valtion 6: 5 exit. Karlovic, joka vietetään Bogotassa 2013 otsikossa, mutta hän vastusti ja lopulta voitti tie-break suhteessa 9: 7.

Kolmas päätti ainoa brejkbol että Kroatian pelaaja pelasi seitsemännessä pelissä. Stepanek, joka alkaa Kolumbiassa yleismerkkinä pitkästä terveyden tauon putosi sijoitusta ATP kunnes neljäs sata kaksi gamma myöhemmin kävi ensimmäisen ottelun pistettä.Seuraavassa pelissä, mutta Karlovic hänen hallinnossaan oli päästänyt prosessiajoon ja on vain askeleen päässä kolmannesta finaaliin Bogotassa taakse.

“Se oli todella kova. Alussa oli paljon parempi kuin minä, ‘sanoi Karlovic teki ottelussa 27 ässää ja tasapainottaa tänä vuonna 934 nechytatelných työpajoja kolmannen kerran urallaan tulevina es ylitti 1000 kauden. “Mutta vähitellen parantunut liike ja en kaikesta alkoi kukoistaa paremmin.Tauko sateelta auttoi minua kokoontumaan “, hän lisäsi. Kolmas lopullinen Carlowin takana Bogotassa ei pelata, semifinaaleissa kuoli Adrian Mannarin Ranskasta kaksi kertaa 6: 7. Robredo toistaa Bastadin kolmannen otsikon Paire-espanjalaisella tennispelaaja Tommy Robredo pelaa Bastadin kolmannella sijalla Paire-tennispelaaja Tommy Robredolla on kolmas voitto Bastad-turnauksessa Ruotsissa. Toiseksi korkein pelaaja voitti nuoren saksalaisen Alexander Zverevin 6: 3, 6: 4 ja hänen viimeisen vastustajansa sunnuntaina ranskalainen Benoit Paire. Maailman 62. maailmanmestaruuskisojen maailmancupissa Pablo Cuevas Uruguaysta päättyi semifinaaleihin.Paire voitti turnauksen troikan 6: 4, 6: 3

Robredo kolmekymmentäkolme pyrkii kolmastoista otsikko ATP odottaa lähes tarkalleen kaksi vuotta voiton Umag. Båstad jo hän voitti vuonna 2006 ja 2008.

Noin seitsemän vuotta nuorempi Paire voitti ATP turnauksen ensimmäistä kertaa urallaan. Viimeisellä kolmanneksella, mutta Belgradissa vuonna 2012 tai vuotta myöhemmin Montpellier epäonnistui.

Stosur finaaliin vastustaja Bad Gasteinin odottaa sunnuntaihin

Australian Samantha Stosur klo tennisturnauksen Bad Gasteinin pelaavat toisessa lopullisessa kauden.Semifinaali ottelu tänään, pelaajan Slovakian Karolina Anna Schmiedlovou 6: 1, 7: 5.

Italialainen kaksintaistelu toisella semifinaali välillä Sara Errani ja Karin Knapp johtui sateen lykättiin sunnuntaina, jolloin se on edetä finaaliin taistelemaan hyvin tuplaa Lucie Hradecká, joka muodostaa espanjalainen Lara Arruabarrenaovou ylhäältä kylvetään parin.

Schmiedlová hävisi Stosur kaksi turnauksessa voitettuaan sarjan kahdeksan ottelua, viikko sitten, hän voitti Bukarestissa.Kolmekymmentä-yksi Australian voitti turnauksen toukokuussa Strasbourgissa Itävallan saven kamppailee yhden kahdeksannessa otsikko uransa.

Curenková tai Radwanska juhlii Istanbulin ilta otsikko

Ukrainan lesja tsurenko tennispelaaja turnauksen Istanbulissa taisteli ensimmäisen kerran WTA piiri finaaliin. Belgian Kirsten Flipkens voittaa tänään, 6: 4 ja 6: 2.

kilpailija 71 pelaajaa maailman sunnuntain otsikko ottelu Puolan Urszula Radwańska, joka on edelleen sijalla 28 paikkaa alla. Radwanska voitti Slovakian Magdalena Rybarikova 6: 3, 4: 6, 6: 3 ja pelaavat finaalissa toisen kerran urallaan.Vuonna 2012 Hertogenbosch ei onnistunut otsikkokilpailussa.