Barnes murtaa Palace-sydämet myöhään Burnley-voittajan kanssa Unibet kieltääkseen taistelun

Viime kerralla Burnley oli Valioliigan otteluissa ottivat heille 10 peliä ennätyksellisen ensimmäisen voiton tallentamiseksi. Tällä kertaa he ovat voittaneet neljää avauspuheenaan 11 peliä, jotka siirtyvät pöydän ylimmästä puoliskosta. Crystal Palace oli vain uusimmat vierailijat löytävät kotisivut ovat paitsi kovempi mutta hieman luokiteltu ehdotus tällä kertaa. He eivät todennäköisesti ole viimeisiä. Vaikka Burnleyilla on edelleen päättäväinen puolustus ja erinomainen Unibet maalivahti, he ovat lisänneet luovuutta keskikentällä ja silmällä päämäärää kyseiseen perussäästöpakettiin.Oli melkein naurettavaa, että he tarvitsivat dramaattisimpia pysähdysajan voittajia sen jälkeen, kun palaat palatsiin pelistä kahdesta maalista alaspäin, mutta Ashley Barnes korvasi parhaanen, kunnes viimeinen lähetti varmasti joukon kotiin onnelliseksi.

” Se oli oikea ding-dong “, sanoi Burnley-päällikkö Sean Dyche. “Et voi todella nauttia peleistä, kun olet mukana yrittäessäni voittaa heitä, mutta se on ollut loistava Unibet veikkaus bonukset ottelu kenelle tahansa katsomaan. Pelkästään viimeisen tavoitteen laatu oli valtava, ja sinun täytyy olla vaikuttunut tällaisesta tahdosta ja halusta 94. minuutilla. ”

Hänen palatsin vastapuolensa, Alan Pardew, oli tavallaan. “Se on ärsyttävää tulla pois tappion näissä olosuhteissa, olisimme olleet melko tyytyväisiä kohta,” hän sanoi. “Meillä oli hyvä, mutta he rikkoivat meidät kahdesti.Vahva kuin olemme asetettuina, emme voi ylittää näin. Jermain Defoe piti Bournemouthissa antamaan Sunderlandin ensimmäisen voiton Lue lisää

Palace halusi välttää neljännen peräkkäisen tappion lauantaina Unibet mutta teki elämästä erittäin vaikeaa itselleen myöntämällä 80 sekunnin kuluttua. Kapteeni liian monet miehet eteenpäin asemissa, kun Burnley selviytyi varhaisesta kulmasta, Jeff Hendrick estettiin aluksi estämästä Johann Berg Gudmundssonia vasemmalle, mutta Steven Defour saapui ajoissa siirtymään Matthew Lowtonin kautta.Gudmundsson joutui vasemmalta tasoittamaan alas, kun Lowton ryntäsi keskeltä ja Scott Dann onnistui estämään ampujaan ampumisen pelistä. Sam Vokes pääsi kotiin. Jason Puncheon ja Wilfried Zaha pääsivät nyt peliin odotettu säästää Tom Heatonilta Burnleyn tavoittelusta, kun Palace yritteli löytää tien, ennen kuin Vokes lähetti Gudmundssonin kilpaillen keskikentän keskellä. Laitahyökkääjä varhain ja totta, ja Steve Mandanda onnistui pääsemään alas, mutta kun Gudmundsson osuu palloon vasemmalla jalallaan, se pysyy lyödä.Pallon pitäjä ei pystynyt Unibet pitämään ampujaa, ja hän pystyi vain katsomaan, kun pallo kuulusteli ilmassa takanaan pyörittämään linjaa. Vokesilla oli kaksi tai kolme mahdollisuutta pelata turvallisesti alussa toisella puoliskolla ja näytti siltä, ​​että nämä viat saattavat osoittautua kalliiksi, kun Palace vetosi maalia takaisin tunnin päästä. Connor Wickham oli juuri tullut korvaamaan Puncheon, kun Zaha löysi hänet alhaalla ristillä oikealta. Yllättäen Zaha oli kaikkialla, vaihdellut siivet ja aiheuttanut Burnleyn ongelmat joka kerta, kun hän sai pallon, vaikka se oli määrätty ajaa alas vasemmalle muuten hiljaisesta Andros Townsendista, joka johti palatsiin. Tällä kertaa Burnley oli syyllistynyt lähettämään liian monta miestä nurkkaan.Palace käytti tilaa nopeasti, ja Lowton oli yhä yrittänyt palata paikalleen, kun hän ryntäsi käden Townsendin ristin Unibet ohitse. Christian Benteke muutti rangaistuksen. Burnley ei aio asettua kohta kuitenkin. Dyche lähetti lopullisen korvaansa viimeisen viiden minuutin ajan, ja lisäaikaa Barnes rikkoi vaikuttavan Gudmundssonin jalansijaa oikealla. Barnes soitti palloa leveäksi ja muutti sitten hyväksyvän täydellisen ristin, jolla oli yhtä epäedullinen viimeistely.

Lähes uskomattoman paljon Townsendin aikaa oli mennä toiselle päähän, mutta Burnley jatkoi. Palace palasi hyvin, kuten Pardew sanoi, mutta sen täytyy nyt viettää Unibet vedonlyönti bonus kansainvälinen tauko huolestuttamaan heidän mahdollisuutensa muuttaa Manchester Cityta vastaan.