Ivan Gazidis on voittanut Arsenalin valtataistelun, mutta Arteta oli pelaaminen liian pitkälle

Sitten Gazidiksen tähdet kohdistuivat. Yli Real-koulutuspaikoilla klubin uusi johtaja Carlo Ancelotti kertoi Mesut Özilille, ettei hän ole varma lähtöpaikasta. Özil heitti lelut ja melko äkillisesti Gazidisille kerrottiin voivansa viedä Saksan supertähti, jota hän teki. Unsan Emeryn yksityiskohta voi onnistua Arsenalissa PSG-ongelmien jälkeen Lue lisää

Gazidis kertoo tarina, koska siinä on runsaasti zesty-ainesosia, ei vähiten jalkapallon ikuista kykyä yllättää. Mutta hän kertoo sen enemmän kuin mitään, koska se oli viileä asia olla osa sitä, ja joskus tällaisissa tilanteissa jopa miehet hänen asemassaan ja jään luonteensa kanssa voivat koskettaa lapsenomaisen jännityksen.

Gazidis on ennen kaikkea jalkapallo-rakastaja.Johannesburgissa syntynyt hän muutti Manchesteriin neljän vuoden iässä, jossa hän tuki kaupunkia ja oli unibet bónusz erinomainen koulupelaaja. Saatuaan lakimiehet hän jatkoi uransa lakimiehenä, mutta vika ei jättänyt häntä. Gazidis oli yksi Major League Soccerin perustajista Yhdysvalloissa, ja hän työskenteli siellä vuoteen 2008 saakka.

Özil-kauppa on ollut yksi Gazidisin yhdeksän ja puoli vuotta Arsenalissa ja mutta sen opportunistinen elementti ei näyttänyt sopivan yhteen hänen persoonallisuutensa kanssa. Gazidis ei ole mansetti-operaattori. Hän on mietiskelijä, syvä ajattelija, joka harkitsee rauhallisesti kutakin päätöstä kaikesta mahdollisesta kulmasta.Ehkäpä hän päätyi nopeasti siihen, että Özil oli ei-aivollinen; hänen ei tarvinnut yliarvioida tätä. oli kiusaus herättää jälleen kerran, onko hän aikonut toimia luonteeltaan. 53-vuotias on luonteeltaan vastenmielinen eikä halua rullaa noppaa. Ja silti hän näytti menevänsä Mikel Artetalle – miehelle, jolla ei ole kokemusta johtajasta. Unai Emeryn lokero: mitä odottaa Arsenalin uusi johtaja? | Amy Lawrence Lue lisää

Gazidis kuulostaa markkinoinnin johtajana, kun hän kuvailee Arsenalin päättäväisyyttä tehdä asiat omalla tavallaan, vaikka se merkitsisi viljan vastaista. “Me zig jossa muut zag”, hän sanoi kerran.He olivat valmiita zigiin ja sitten joihinkin.

Jotain muuttui viikonloppuna ja Artetan sijaan Gazidis vie lopullisesti Unai Emeryn, entisen Pariisin Saint-Germainin ja Sevillan johtajan nimittämisen – täysin turvallisempi veto, vaikka hän on usein epävakaa. Monet sanovat, että Arsenal-joukkue, jonka Wenger on niin innostunut, tarvitsee rauta-fist-in-an-rauta-käsine -tyyppistä kaveria. Heidän mukaansa oli alusta lähtien vain yksi erinomainen ehdokas työhön, ja hän aikoo saada sen. Miksi sitten keskusteltiin niin pitkälle Artetan kanssa, että keskustelu oli kääntynyt hänen takahuoneen henkilökuntaan?Sunnuntai-iltana hänen odotettiin vielä tarjoavan virkaa.

Ehkä Gazidiksen ja hänen sisäisen ympyränsä on kiltti yrittää heittää ihmisiä pois tuoksusta, käyttää Artetaa Emery-tupakointinäytönä ennen kuin toivoo viimeisenä. Tai ehkä ei. Se ei yksinkertaisesti ole Gazidiksen tyyliä.

Todennäköisempää on, että kun työntää tuli, Gazidis pelasi prosenttiosuudet. Emerylla on kokemusta, sukutaulua. Hän on erinomainen ehdokas, unibet fogadás bónusz koska hän on työskennellyt yli 14 vuodenaikana, erityisesti Sevillassa, jossa hän voitti kolme Europa-liigaa peräkkäin.

Miksi on vielä tunne, että Gazidis on jotenkin hävittänyt ; että hän on ottanut keskimmäisen maan?Emeryllä ei ole Ancelotin, Max Allegrin tai Luis Enriquen kapselia, kun taas taajuuden toisessa päässä nimitys ei tule mielikuvitusta samalla tavalla kuin Arteta tai Patrick Vieira olisi voinut tehdä. Arsenal oli kiinnostunut Thomas Tuchelista, mutta hän valitsi PSG: n. Nyt heillä on mies, jonka hän korvaa Pariisissa.Play Video 1:25 Unai Emery: tarina tähän mennessä Arsenalin uudesta johtajasta – video

Laajempi asiayhteys päätöksentekoprosessiin on muotoiltu Gazidisin kokemus työskennellessäsi kaikkien alla tai sen alla, suosikki hyväntahtoinen diktaattori, Wenger.

Gazidis on jo pitkään kannattanut hallintorakennetta, joka ei ole yhdellä pisteellä tai työntekijällä, koska kun se epäonnistuu, on mahdollista koko asia romahtaa.Hän on halunnut laajemman lahjakkaiden asiantuntijoiden yhteenliittymän kuin sen osien summa ja niin kauan Wenger, jota seuran enemmistöosakas Stan Kroenke oli, oli turhautunut.

Wengerillä oli hotline Kroenkelle ja hän pystyi muokkaamaan tai vetoamaan Gazidiksen ideoita. Gazidis halusi jalkapallon johtajan, mutta Wenger työntää ystävänsä Dick Lawn toimeenpanevan tason viranomaiseen. Gazidis halusi lisää tietoa ja sopimuksia ja palkkasi Hendrik Almstadtia vain Wengerille sanomalla, ettei hän halunnut häntä. Almstadt päätyi Aston Villa -hotelliin.

Gazidis valvoi datananalytiikkayrityksen StatDNA: n ostoa, mutta Wenger ei ollut fani.Gazidis halusi löytää Artetalle roolin sen jälkeen, kun hän jäi eläkkeelle klubissa vuonna 2016, mutta Wenger oli varoittanut, että “et voi luoda keinotekoisia kantoja”.

Gazidiksen kritiikki on, että hän poimii taistelunsa huolellisesti hän välttää heitä lainkaan; että hän ei tehnyt tarpeeksi taistelemaan Wengeriä niin monta vuotta, ja seurauksena klubi sai ajautua. Oli tunne, että hän pelkäsi, että Wengerin pudottaminen olisi menettää työnsä.

Mutta kun kirjoittaja tuli Wengerin seinälle suuremmaksi, Gazidis teki liikkeensa.Hän sanoi vuoden 2015-16 kauden lopussa, että kentällä alikokoinen saavutus oli toimittava “muutoksen katalysaattorina”, ja siitä lähtien hän on ajautunut uuteen palkkaluokkaan kytkinpaikaksi. ‘t tyhjennä työpöytäni ja tavalla, joka on edelleen järkyttynyt’ Lue lisää

Gazidis on uudistanut klubin rakenteet, ja tärkeimmät tapaamiset olivat kaikki jalkapallon johtaja Raúl Sanllehí mutta nimeä, ja Sven Mislintat, rekrytoinnin johtaja. Huss Fahmy on tullut käsittelemään pelisopimuksia, ja Gazidis on vihdoin tajunnut näkemyksensä – sellaisen räätälöidyn tukijärjestelmän luomisen johtajan ympärille, jonka rooli on pelkästään ensimmäisen joukkueen valmentaminen.Emery on vain viimeinen palapelin palapeli, vaikkakin keskeinen.

Se oli huolellisesti järjestetty vallankaappaus, ja Gazidis vei sen pois, kun se näytti kaikkialla maailmassa kunnioitusta Wengerille, joka on katsellut lähes kaikkea hänen kansansa lähtevät klubista. Se on tuntenut juoni-linjan Gomorrasta, napolilaismafian draamasta. Gazidis ei aina ollut Wengerin suosikki. Nyt hänen asemansa näyttää vahvemmalta kuin koskaan.

Kun valta on julkinen, Gazidis ei ole koskaan ollut tyytyväinen siihen.Hän teki päätöksen astua valokeilaan pian sen jälkeen, kun hän oli nimittänyt Arsenaliin, ja pelkäsi, että otsikoissa ei ole mitään hyvää, ja hän suostuu harvoin median haastatteluihin. Rekisteröidy Fiveriin, ilmaiseen päivittäiseen jalkapallo-sähköpostiisi.

Kuitenkin, kun Wengerin kauden päättyminen ilmoitettiin 20. huhtikuuta, Gazidis kohtasi kamerat ja toimittajat. Näin hän laittoi itsensä klubin uuden aikakauden eteen ja keskelle, ja hän on astunut tulilinjaan. Gazidis tarvitsee epätoivoisesti Sanllehíä ja Mislintatia toimittamaan, puhumattakaan Emerystä. Toimiiko se? Tulevatko eri hampaat klikkaamaan?

Gazidis on aina arvioitu perinnöstä ja hän on käsitellyt osaa riittävän hyvin, vaikka Wenger olisi ollut vaikeaa helpottaa ja myydä sitä keskinäisenä päätöksenä.Ranskalaisen rakkauden särkyminen tuli pitämään kiinni. Osoita kaksi kangasta. Tässä on todella mielenkiintoinen.