Krakovičoválla on uusi sukunimi, mutta edustusto pysyy Pecková

“Minulla on sellainen ensi-ilta maajoukkueessa, koska listassa on oikeasti joku muu”, Krakovic sanoi hymyillen.

“Mutta se ei ole minulle muutos. Ihmettelin vain, onko he onnistuneet saamaan minulle uuden nimisen paidan, ja se ei osoittautuisi. Se on vähän sääli, koska mieheni Kuba oli niin innoissani lopettanut vanhan nimen käytön ja alkaa leikkiä uuden kanssa ”, hän lisäsi.

Eurocupissa he kutsuvat häntä edelleen Peckiksi.Toivottavasti onnistumme ja voitamme ”, hän sanoi. ”Olisi hienoa vakuuttaa menettely jo Sveitsissä. Mielestäni meillä on se, joukkue on hyvä. Kyse on pääsemisestä peliin hyvin, taistelusta paljon, ja jos pelaamme mitä meillä on, meidän pitäisi menestyä ”, hän lisäsi – More info here.

“Ottaen huomioon menettelyn tulokset ja asiantuntijakomiteoiden lausunnon, kurinpitolautakunta päätti lopettaa kolmen kilpailun kilpailun”, selitti jalkapalloliigan liiton kurinpitolautakunnan puheenjohtaja Richard Baček.

Hyväksyn rangaistuksen, otan sen miehenä. Minulla ei ollut aikomusta satuttaa ketään, ja vielä kerran pyydän anteeksi, ”sanoi Ďurica klubisivustolle.

36-vuotiasta ei karkotettu tuomioistuimelta, mikä oli tuomarin yhtäkkiä virhe, joka antoi hänelle keltaisen kortin.

Kurinpitolautakunta käsitteli Duricin väliintuloa vakavien seurausten takia, mitä säännökset sallivat. Masopustin keskikenttäpelaaja loukkaantuu pitkään raa’an pelin seurauksena.Se johtui edellisen pelin turhautumisesta. Jablonec voitti lopulta Prahassa Juliskassa 6: 2.

”Jos voisin palata ajassa taaksepäin, taistelen myös kovasti, mutta olen erittäin pahoillani Lukáš Masopustin loukkaantumisesta. Ottelun jälkeen kirjoitin hänelle, että pahoittelen tapahtunutta, valitettavasti sitä ei voida palauttaa ”, sanoi Ďurica klubisivustolle.

Vaikka hän ei saanut punaista korttia, komitea aloitti menettelyn hänen kanssaan.Minuutti avasi Sportingbet rangaistuspisteen, mutta kymmenen minuuttia myöhemmin hän ajoi terävän luisun Rumun Vatajelaan. Tuomari Pavel Julínek antoi Karviná-keskikenttäpelaajalle ensin keltaisen kortin, mutta katseltuaan videon hän muutti huomautuksen syrjäytymiseen. Loppujen lopuksi Letensky muutti tulosta toisella puoliskolla ja voitti 3: 1. Kaksikymmentäkuusi vuotta vanha Karviná ei auta liigan otteluissa Slavian, Mladá Boleslavin ja Jablonecin kanssa.