Mobiili Ruotsi

Lukija piti pelaajista, pelivaihdon omistajista ja sitten Brentfordin jalkapalloseuran valmentajasta. Harvinainen tapa pelata urheiluvedonlyönti auttaa paitsi rikastumaan ja harrastamaan jännittävää liiketoimintaa, mutta myös toteuttamaan unelmansa hänen elämästään. Tällainen unelma Matthew Benhamille oli hänen suosikki jalkapalloseura. Hän on myös Midtjyllandin jalkapalloseuran omistaja, joka voitti valtakunnallisen mestaruuden, erityisesti numeroiden maagisuuden ja klubin omistajan optimoinnin ansiosta.

Aiheen jatkuminen oli tarina siitä, miten vedonlyöntiyhtiöt sulkevat tilit, jotka ovat liian älykkäitä ja epäilyttävän onnellisia pelaajia. Tällaiset rangaistustoimet ovat usein perusteltuja, kun käyttäjät huijaavat ja yrittävät pettää järjestelmää, mutta myös tapahtuu, että heidän vikansa on, että he usein voittavat. Asia on kuitenkin se, että vedonvälittäjillä itsellään on oikeus päättää mobilebet, kuka estää ja kuka ei estä. Uskon, että toinen etu vedonvälittäjät eivät tarvitse. Olisi selkeämmin määriteltävä tilanteita, joissa pelaajan toimintaa pidetään petoksena ja estetään tili vain tällaisissa tapauksissa, eikä silloin, kun vedonvälittäjät haluavat sitä.

Venäjän MM-kisat antoivat mahdollisuuden tarkastella menneisyyttä selvittääkseen, mitä muutoksia on tapahtunut jalkapallossa viimeisten 50 vuoden aikana esimerkin avulla, jossa tutkittiin edellisen maailmancupin finaaleja. Jotkut indikaattorit pysyivät ennallaan, mutta merkittäviä muutoksia tapahtui. Pallo muuttui kiihkeämmäksi ja pelaajat alkoivat tehdä enemmän kulkua pelin aikana verrattuna vuoteen 1966. Myös standardien kesto kasvoi merkittävästi.

Kuten kävi ilmi, kaikki asiantuntijat eivät ole yhtä hyödyllisiä. Monet heistä ovat hyvin keskinkertaisia ​​ja pystyvät tekemään ennusteita, mutta karismin ja elävien teorioiden ansiosta ne ovat niittäneet yleisön huomion. Tällaiset hedgehog-asiantuntijat politiikan ja talouden alalla vain pentueet ilmaa ja itse asiassa ovat mielenkiintoinen versio viihde-tyylilajista, eikä alan asiantuntevista asiantuntijoista. Kun kyse on urheiluennusteista, on syytä kiinnittää huomiota “siilojen” ominaispiirteisiin ja mahdollisuuksien mukaan käsitellä “kettuja”, jotka voivat sopeutua todelliseen maailmankuvaan ja olla paras ennustaja.