Oluet jäällä: Kanadan kiertoharjoittajat osoittavat, miksi urheilu ja alkoholi eivät sekoitu hyvin

Tietysti Wada ei toimi suorituskyvyn estäjien säätelyssä. Ja vuosisatojen huolellisen tutkimuksen jälkeen on nyt olemassa laaja ymmärrys siitä, että vaikka alkoholi voi tehdä ihmeitä libidoosi, malttisi ja omien kykyjesi ja kykyjesi arvioimiseksi, se ei tee paljon urheilulliselle kyvyllesi. Eri urheilulajit päätyivät tähän johtopäätökseen eri aikoina. Maratonjuoksijat käyttivät vielä viinaa väkevöimään kilpailuissaan 1900-luvulla. Jalkapalloilijat ottivat silloin tällöin satunnaisesti brandyn haistajia elvyttämään itsensä puolivälissä 1950-luvulla, pyöräilijät sipivät samppanjaa vuorikiipeillä 1970-luvulla.Luettelo lyhenee joka vuosikymmen ..Buckner ja Burns väärässä muodossaan loistavaan urheilukuolemattomuuteen | Andy Bull Lue lisää

Kanadaan ja Red Deerin pikkukaupunkiin, Albertaan, joka on vuotuisen Red Deer Curling Classic -koti. Klassikko oli tämän viikon uutisissa syistä, joilla ei valitettavasti ole mitään tekemistä sen kanssa, että ohitetaan Kody Hartungin voitto 7-6 puolustavasta mestarista, Brendan Bottcherista. Järjestäjät päättivät viedä Jamie Koen joukkueen pois turnauksesta johtuen siitä, mitä World Curling Tour esitteli kohteliaasti heidän “epäurheilijakäyttäytymisensä”.Red Deer Curling Center -päällikkö Wade Thurber huomautti asiaa CBC: n haastattelussa. “He lähtivät käpristymään”, Thurber sanoi, “ja he olivat erittäin humalassa.”

Yksi neljästä miehestä, Ryan Fry, oli tosiasiassa osa Kanadan joukkuetta, joka voitti Ison-Britannian kultamitalilla Vuoden 2014 Sotšin talviolympialaisten ottelu. Se oli sama peli, jossa curling-toimittajat valittivat järjestäjille, koska olympiahallissa myytiin vain alkoholiton olut.Venäjä oli äskettäin antanut lain, jolla kielletään alkoholin myynti urheilustadionilla, ja kielto, joka toimittajien mukaan oli vastoin pelin henkeä. “Häviäjien keskuudessa on perinteistä, että voittajat ostavat voittajaa juoman kuten kuuma pikkuleikki pelin jälkeen. Miksi sitä ei tapahdu?”

Sitä kutsutaan “luudanrakennukseksi”, selitti Kanadan sekoitettu kaksinkertainen mestari John Morris. ”Se on jotain, mitä he tekivät päivällä. Noin pelin puolivälissä kaikki vanhat kaverit laittivat luudansa keskelle jäätä ja menivät sisälle mennäkseen ampumaan skotlantia. ”Neljä vuotta myöhemmin Kanadan kihartimet toivat tosiasiallisesti kanadalaisen Molsons-tarvikkeen Pyeongchangiin heidän kanssaan, muutama tapaus.Kun yksi pelaajan kumppaneista, Shawn Germain, tarttui kameraan oluen kanssa molemmissa käsissä katsellessaan yhtä vaimonsa peleistä kello 9, hän antoi mieleenpainuvan puolustuksen: “En ole humalassa, olen vain kanadalainen. “

Tämä asenne saattaa olla syy siihen, miksi New York Post kertoi kerran, että talviolympialaisten aikana Kanadan kiertäjiä pidetään” kultamitalisteina juhlinnan yhteydessä “. “Jos haluaisin reinkarnoitua itselleni”, eräs olympiahiihtäjä kertoi Postille: “Palaisin takaisin ja tein curlingia.” Kaikki tämä herättää kysymyksen, kuinka humalan sinun täytyy olla saadaksesi heidät pois curling-kilpailusta. ? Se “erittäin” käytetty Thurber tarvitsee todella selvennystä.Ja se tulee onneksi tarpeeksi Red Deer Classicin live-streamin kommentaattorilta, joka selittää, että Koen joukkue sai läpi “30, 40 pulloa olutta ja aloitti sitten laukauksen”. Tämä saattaa selittää, miksi Koe lähetti poistetun twiitin, jossa on hashtag # teamcorona.Liity The Recap -sivustolle, joka on viikoittainen sähköpostisi toimittajien valinnoista.

On olemassa todisteita siitä, että tippa alkoholia voi todella parantaa peliäsi, jos pelaat kohdelajia. Fysiologiatutkijan Thomas Reillyn 1980- ja 90-luvuilla tekemissä tutkimuksissa havaittiin, että pelaajat paransivat jousiammuntaa ja tikanheittoa, kun heidän veren alkoholipitoisuutensa oli 0,02%. Mikä tahansa yli 0,05% ja se putosi kalliolta. Vaikuttaa siltä, ​​että siellä on makea paikka, jonnekin kauan ennen kuin tilaat tämän Coronan kymmenennen kierroksen.Näissä olosuhteissa on yllättävää huomata, että joukkue onnistui todella päästä läpi loppuun ennen kuin he saivat käynnistyksen jäältä.

Fryllä oli erityisen kova yö. “Hän rikkoi joitain luuja, siinä oli epämiellyttävää kieltä”, Thurber selitti. Myös pukuhuoneen seinään lävistettiin reikä. Fry oli, Thurber sanoo, “ohi ottaa neuvoja mistä tahansa”. Aluksi Fryn joukkuetoveri Chris Schille valitti, että heidät oli potkutettu ulos vain palkin rahoittamiseksi. Mutta päivää myöhemmin, krapulat ovat aloittaneet, ja nyt he ovat siinä vaiheessa, jossa he lähettävät noin lammasmaisia ​​ryhmäviestejä anteeksi siitä, mitä he saivat aikaan eilen illalla.

Koe ja hänen ryhmänsä eivät olleet t rangaistaan ​​juomisesta niin paljon kuin huono juopuminen.Mutta tapahtuma sopii silti laajempaan maltillisuusliikkeeseen urheilussa. ”Olen viimeinen kuolleesta rodusta”, havaitsi vuonna 2015 neljä kertaa esiintynyt maailmanmestari Randy Ferbey, sellainen, joka “kiertäisi peliäsi, menisi sitten istumaan ja käymään ihmisten kanssa, pitämään joukko oluita ja pysymään keskiyöllä. Joukkueet eivät tee sitä enää. “Sen sijaan Ferbey valitti, että pelaajat vietivät yhä enemmän aikaa kuntosalilla tai” fysioterapeuttijen ja psykologian valmentajaiden “kanssa. Se on aikaa hallilla, hyvät naiset ja miehet.