Vedonvälittäjät Suomessa

Miten voittaa, vedota ilmaisulla? Monet kysyvät tätä kysymystä. Ei ole mitään konkreettista vastausta, muuten jokainen meistä voittaisi jatkuvasti. Seuraavia sääntöjä on kuitenkin noudatettava.

***

Ekspress-vedon olemus on melko yksinkertainen, ilmaistavien tapahtumien määrä kerrotaan yhteen, esimerkiksi sinulla on kolme panosnopeutta: 2,0,3,0,4,0. Sitten ekspressisuhde on 2 * 3 * 4 = 24. Express voittaa vain, jos voitat kaikki ilmaisun sisältämät vedot.

Ensimmäinen ja tärkein asia ei ole lisätä tapahtumia, joilla on suurta kerrointa ilmaisuun (suurempi kuin 2,0), jätä suuret kertoimet yksittäisille vedoille, yleensä toteutetaan nimenomaisia ​​vedtoja panosten määrän ja minimaalisen riskin kustannuksella.

Sinun ei myöskään pitäisi panostaa toisen tärkeän tapahtuman, kuten esimerkiksi jalkapallo- tai ITF-turnausten FNL: n tenniksessä, tällaisissa kilpailuissa, niin kutsutut “luumut” tai “vedonvälittäjät” usein esiintyvät, kun pahamaineinen suosikki on huonompi vastustaja.

Vedonlyöntiä tuloksissa kannattaa useammin www.bet-fi.com käyttää “+” kertoimia (+ 1, +1, 5), vaikka kerroin on pienempi, mutta tapahtuman todennäköisyys kasvaa huomattavasti, mikä on keskeinen tekijä vedonlyönnissä.

Liian monta tapahtumaa ei myöskään ole syytä laittaa yhteen, 4-5 riittää. On parempi tehdä 2 pikajunaa neljälle tapahtumalle kuin yksi kahdeksalle, niin sinä itse ymmärrät hyvin, että voiton todennäköisyys kasvaa huomattavasti.

On parempi olla sallimatta saman turnauksen tapahtumista kerättyjä lausekkeita, koska on hyvin harvinaista, että jokainen kilpailu kulkee ilman tunteita ja valitaan useita tapahtumia turnauksesta, todennäköisyys päästä tähän hyvin tunteeseen laskee huomattavasti.

Valitsemalla panoksen sinun on tutkittava huolellisesti viimeisten otteluiden tilastot, mutta myös henkilökohtaiset vastakkainasettelut, ja sinun täytyy muistaa, että kotijoukkue voi aina antaa pois ottelun missä tahansa muodossa.

Valitsemalla joukkueen, jolle panostat, sinun on tutkittava huolellisesti sijoitukset, nimittäin motivaatio. Kannustamaton vastustaja, esimerkiksi joukkue, joka on jo myöntänyt poistumisen pudotuspeleistä ennen aikataulua, voi perustaa kenttäkentän. Sama koskee yksittäisiä kilpailuja.

Mene sivustoon www.bet-fi.com ja tutustu kaikkiin suosituimpiin kirjanmyyntitoimistoihin ja online-kasinoihin Suomessa.