Naganon jääkiekkoilijoiden kultamitali huutokaupataan. Hinta alkaa miljoonasta

Kuka myy mitalin ja miksi, kukaan ei tiedä vielä. Kristitty varoittaa, ettei hänellä ole lupaa julkaista nimeä, vaikka mitalin haltija ei ole nimenomaisesti pyytänyt salaisuuden säilyttämistä. ”Saimme mitalin yleensä huutokauppaan. Jos omistaja haluaa huutokaupan, hän voi julkaista nimensä.Tietenkin ajattelimme, että media olisi hyvä, jos ihmiset spekuloisivat sen mitalin kanssa ”, Christian myöntää. .

Mitalin nykyinen hinta on miljoona satatuhatta; ”Hinnan asettamisessa ei ollut ennakkotapausta, se oli meidän päätös tai sopimus omistajan kanssa. Aiheen houkuttelevuus, turnauksen ainutlaatuisuus ja potentiaalin historiallisuus takaavat. Yleisiä kultamitalia, joilla ei ole sellaista tarinaa, myydään maailmassa noin puoli miljoonaa kruunua ”, Christian selittää.

Hänen mukaansa hänellä ei ole aavistustakaan, kuinka pitkälle hinta voisi nousta.Hänellä on kuitenkin jo kokemusta olympiamitalien huutokaupasta. Vuosi sitten he myivät 1964 olympialaisten olympiamitalin Tokiosta tuleville voimistelijoille, jotka myytiin 150 000: lla. “Todennäköisesti voimistelujoukkue, mukaan lukien Vera Caslavska, sai mitalin tuolloin, mutta emme tiedä varmasti”, Musiikki sanoo. Joukkueen hopeaa lisäksi Čáslavská voitti kolme kultamitalia ottelusta, hyppy- ja tasapainosäteestä vuonna 1964.

Tällä hetkellä huutokaupattavana olevan Naganon kultamitali tietää varmasti, että se kuului miesten jääkiekkojoukkueeseen.